Alo!

Isak: Pokidao bih i narodnjake!

Momak iz Bijelog Polja je koji napravio opštu pometnju kako u takmičenju „Zvezde Granda“, tako i kod publike, za „Alo!“otkriva da za njega ne postoji konkurenci­ja

- MARTINA MITRO

Takmičenje „Zvezde Granda“ponovo je jedna od glavnih tema u Srbiji, nakon što je Isak Šabanović, momak iz Bijelog Polja i kandidat Aleksandra Milića Milija, samo jednim nastupom uspeo da osvoji srca kako žirija, tako i publike.

Upravo zbog toga, ekipa „Alo!“našla se na muzičkoj probi u studiju kod novog direktora „Grand produkcije“, gde nas je, uz Šabanovića, dočekao i Nikola Nani Spasić, takmičar koji je skrenuo na sebe pažnju kako glasom, tako i izgledom.

U razgovoru za „Alo!“Šabanović nam je otkrio koliko mu prija popularnos­t nakon što je u emisiji „Zvezde Granda“napravio opštu pometnju među žirijem i publikom, ko mu je najveća konkurenci­ja, ali i zbog čega je zahvalan što mu je Mili mentor. - Nikog ne smatram konkurenci­jom, opušten sam što se toga tiče. Lagano, otpevam, pokažem šta mogu i zdravo-doviđenja, tu su ljudi koji odlučuju da li si ili nisi ispunio kriterijum­e „Zvezda Granda“. Mnogo nas zaslužuje da ponese tu titulu, a meni je bitna naša međusobna podrška i to što smo se saživeli jedni sa drugima, jer smo u istom košu - kaže Šabanović i otkriva s kojim kolegom je ostvario najbolji odnos.

- Nani je odličan pevač, to što sam čuo na takmičenju mi se svidelo. Nas dvojica imamo priliku da sarađujemo sa muzičkim magom Milijem. On je nezamenjiv, daje nam vetar u leđa. Iskreno, ja privatno slušam rok, džez i bluz, izvornu nisam imao prilike da pevam, a o komercijal­noj da ne pričam. Mada, znaću da zapevam i to kada dođe pravi trenutak - iskreno govori Isak za ,,Alo!“.

S druge strane, Mili je u opuštenoj atmosferi u svom studiju iskreno progovorio o budućem pobedniku, za kog veruje će biti jedan od njegovih kmičara.

- Mogu da kažem da sa siguran da će neko od mo kandidata pobediti, jer ip sam ja ,,produkcija“- ka kroz smeh direktor „Gra produkcije“i dodaje:

- Kada budem završio svojim kandidatim­a, u sm slu produkcije, oni će b prave zvezde sa Balka Organizova­o sam ove p be jer mi je najbitnije ih čujem uživo, ali m onlajn vežbamo sv kog dana po par sa Mnogi već im identitet, ponos sam na njih - istak je Mili.

„Kada budem završio sa svojim kandidatim­a, oni će biti prave zvezde sa Balkana“MILI

„Privatno slušam rok, džez i bluz, izvornu muziku nisam imao prilike da pevam“ISAK

„Nikog ne smatram konkurenci­jom, lagano, otpevam, pokažem šta mogu i zdravo-doviđenja“ISAK

 ?? FOTO: DEJAN BRIZA ??
FOTO: DEJAN BRIZA
 ??  ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA ??
FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia