Alo!

Kaluðerovi­ae moli boga za život sina!

Baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspela da ga sačuva. Nije ni slutila da je aktiviran napon niti da postoji ikakav rizik po dete. Kada je shvatila šta se desilo, celo selo je čulo njene krike

- OLIVERA KONATAR

Baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, nije ni slutila da je aktiviran napon u komšijskoj ogradi

Srpski fudbaler Andrija Kaluđerovi­ć preživljav­a nezamisliv­u agoniju dok se lekari bore za život njegovog četvorogod­išnjeg jedinca Luke koga je spržila struja iz komšijske ograde, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“. Mališan je pre dva dana u jako lošem stanju prebačen u bolnicu, a lekari se trude da mu spasu teško povređenu ruku kojom je uhvatio žicu pod strujnim naponom.

Kako naš izvor navodi, Luka i njegova supruga Milica ostavili su dečaka kod bake u selu, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje kada se mališan tokom igre uhvatio za ogradu u kojoj je sproveden visok napon struje.

- Luka i Milica su oduvek provodili mnogo vremena sa sinom na selu kod svojih. Nije im bilo strano da ga ostave kod bake na čuvanje. Luka obožava selo i igru u prostranom dvorištu porodične kuće, pa su mu i ovoga puta udovoljili. Ostavili su ga na nekoliko dana posle božićnih praznika i ništa nije moglo da ukaže na tragediju koja će uslediti. Luka se tokom popodneva zaigrao i izašao je iz dvorišta. Za svega nekoliko minuta, koliko je bio van nadzora, uhvatio je ogradu pod visokim strujnim naponom - priča naš izvor i otkriva da je dečak zbog jakog strujnog udara istog trenutka ostao bez svesti.

- Lukina baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspela da ga sačuva od struje. Nije ni slutila da je njen komšija aktivirao napon niti da postoji ikakav rizik po dete koje se igra na selu. U jednom trenutku se igrala sa unukom, a već u drugom ga je videla na zemlji. Kada je shvatila šta se desilo, već je bilo kasno. Celo selo je čulo njene krike! Ubrzo je došla Hitna pomoć, koja je mališana u jako lošem stanju prevezla u bolnicu. Ruka kojom je uhvatio ogradu mu je najteže povređena - kaže naš sagovornik, i otkriva da je napon struje u komšijinoj ogradi toliko jak da bi ga jedva preživeo i odrastao čovek, a kamoli dete.

- Prema poslednjim saznanjima, lekari se i dalje bore za Lukin život. Porodica je očajna i svi se mole bogu da im sačuva jedinca! Nemaju snage da ikoga krive. Plaču i jecaju nadajući se da će agonija koju prolaze uskoro biti gotova - kaže poznanik porodice Kaluđerovi­ć.

Hitna pomoć je mališana u jako lošem stanju prevezla u bolnicu i lekari se trude da mu spasu teško povređenu ruku

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia