Alo!

Gobelja bio u šemi sa Rialdom

Marko je pre godinu dana imao neobaveznu kombinacij­u sa zadrugarko­m, o čemu oboje ćute

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Marko Gobeljić, fudbaler i dečko Katarine Grujić, očigledno je slab na pevačice jer je i pre nje, kako „Alo!“saznaje, bio sa Kaćinim koleginica­ma.

Ruku na srce, ne tako javno i transparen­tno kao što to trenutno čini, već tajno i da niko ne sazna.

Naime, kako smo saznali od bliskih prijatelja aktuelne zadrugarke Rialde Karahasano­vić, Gobelja i ona su prošle godine bili u neobavezno­j vezi, koju ni jedno od njih dvoje nikada nije želelo da prizna. - Gobeljić se prošle godine pojavio na promociji Rialdinog spota i na taj način samo podgrejao priče da je sa njom u šemi. Rialda je tada demantoval­a te navode ističući da su njih dvoje samo prijatelji, te da je iz tih pobuda Marko i došao na njenu promociju - ispričao je za „Alo!“blizak prijatelj Karahasano­vićeve, te dodao da su se fudbaler i ona skrivali i da je njihova tajna romansa trajala nekoliko meseci. Uglavnom se, kako nam je rekao, sve svodilo na viđanje radi neobavezno­g druženja.

- Ona je sa Gobeljom počela da se viđa neposredno nakon raskida sa teniserom Damirom Džumhurom, a vezu s fudbalerom skrivala je od očiju javnosti. Marko je bio oduševljen Rialdom jer je ona izuzetno neposredna, dobra i pravi je drug ispričao je izvor za „Alo!“.

Kao glavni razlog prekida romanse sa fudbalerom njen prijatelj vidi razliku u karakteru, ali i obavezama.

- Rialda je želela da se bavi karijerom, a Marko je u to vreme imao pripreme i puno obaveza. Vreme su uglavnom provodili u luksuznim restoranim­a, noćnim klubovima i njegovom stanu - ispričao je izvor, i dodao da su se oboje još u startu dogovorili da će njihova veza biti opuštena i rasterećen­a obaveza i ozbiljnost­i, tako da i kada su odlučili da se raziđu, nije bilo teških reči i burnog razlaza. Na društvenim mrežama se i dalje prate čime dokazuju da su ostali u dobrim i prijateljs­kim odnosima. Ipak, nije nam poznato zbog čega kriju da su svojevreme­no delili postelju kada su oboje bili slobodni.

Šta sadašnja Gobeljina devojka i Rialdina koleginica Katarina Grujić misli o prošlosti svog dragog, nismo uspeli da saznamo jer do zaključenj­a ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Pevačica je sa fudbalerom počela da se viđa neposredno nakon raskida sa teniserom Damirom Džumhurom, a vezu s njim skrivala je od očiju javnosti

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia