Alo!

Lopovi iz pušnice odneli 130 kilograma mesa!

- E. A. E. A.

Pred Višim sudom u Beogradu juče je odloženo suđenje Čabi Deru (40) zvanom „nasmejani ubica“zbog bolesti sudije, koji je zaražen koronaviru­som. Čaba Der je optužen da je 5. januara 2019. na Banovom brdu ubio Nebojšu Markovića. Der se trenutno nalazi u pritvoru u Budimpešti jer ga optužnica tereti da je ubio kontroverz­nog biznismena Lasla V. 2018. godine, zbog čega mu se u Srbiji sudi u odsustvu. Pored Dera, u Beogradu se postupak vodi i protiv Alena Ciglera, optuženog da je bio saizvršila­c u ubistvu Markovića. On juče nije doveden iz Centralnog zatvora, pošto je javljeno da će suđenje biti odloženo.

Iz pušnice u Mlavskoj ulici u Kragujevcu ukradeno je oko 130 kilograma sušenog mesa i drugih gurmanskih đakonija.

Kako je javio portal „ucentar.rs“, opljačkani domaćin nije bio raspoložen za razgovor. Pretpostav­lja se da je svinja od koje su dobijene prerađevin­e bila teška barem 250 kilograma. Opljačkani domaćin nije bio raspoložen za razgovor, jer je šteta procenjena na više od 1.000 evra.

Kako ovaj portal prenosi,

Opljačkani domaćin nije bio raspoložen za razgovor, jer je šteta procenjena na više od 1.000 evra

ovakav slučaj se u Šumadiji ne pamti. Dešavalo se davno da nestane poneka pečenica, ali ne i meso od cele svinje, kao što se ovde dogodilo. Da slučaj bude još gori po opljačkano­g domaćina, lopovi su odneli i dva akumulator­a koji su služili za okretanje mesa u pušnici. Poslednji sličan slučaj u Srbiji desio se 2015, a u Hrvatskoj 2018. godine, kada su lopovi jednoj starici ukrali približno istu količinu mesa.

 ?? FOTO: ALO!/VLADIMIR MARKOVIĆ, SHUTTERSTO­CK ?? Pretpostav­lja se da je svinja od koje su dobijene prerađevin­e bila teška 250 kilograma
FOTO: ALO!/VLADIMIR MARKOVIĆ, SHUTTERSTO­CK Pretpostav­lja se da je svinja od koje su dobijene prerađevin­e bila teška 250 kilograma
 ??  ??
 ??  ?? Alen Cigler
Alen Cigler

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia