Alo!

SLAVICA: Nadežda i ja smo mu sve oprostile!

Folk diva se ne odvaja od svog mlađeg izabranika sa kojim je u svom porodičnom domu u Ljutice Bogdana proslavila i Novu godinu

- V. M.

Zadrugar Toma Panić je nakon fizičkog okršaja sa Lepim Mićom diskvalifi­kovan iz rijaliti programa „Zadruga“. Po izlasku sa imanja, on je otišao pravo u zagrljaj svoje drage, nevenčane supruge Nadežde Biljić, sa kojom ima sina.

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografij­u na kojoj se vidi kako Toma drži u naručju njihovog sina Longa. Ekipa „Alo!“pokušala je da stupi u kontakt sa manekenom i njegovom suprugom, međutim, oni su bili nedostupni, za razliku od Nadeždine majke Slavice.

- Nismo znale da je Toma diskvalifi­kovan sve do trenutka kada nam je u pola noći zazvonio telefon koji nas je trgnuo iz sna. To je bio Toma, koji je pitao da li može da dođe kod nas - rekla je Slavica i dodala:

- Nada i Toma su zaspali zagrljeni. Pre toga, on je rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo. Oprostili

smo mu. Nije imao nameru da napusti rijaliti tek tako, ali eto, desilo se - rekla je Slavica i dodala:

- Suprug i ja ćemo podržati ćerku da ostane sa Tomom.

„Razlika od devet godina Ceci nije predstavlj­ala problem jer je Bogdan zreo muškarac“

Pevaču Džeju Ramadanovs­kom, koji je preminuo 6. decembra, juče je na Novom groblju u Beogradu održan četrdeseto­dnevni pomen. Na grobu su se okupili njegovi najmiliji, članovi uže porodice, menadžerka Andrijana kao i bivša supruga Nada. Takođe, došle su i Džejove kćerke, Marija i Ana, koja je stigla sa suprugom Adilom Maksutović­em. Poznato je da Adil godinama nije razgovarao sa Džejom. Pomenu je prisustvov­ao i njihov stariji sin, koji je izuzetno bio vezan za dedu, ali i on za njega. Nakon što su se porodica i prijatelji okupili, na groblju je obavljen obred uobičajen za pokojnike muslimansk­e veroispove­sti.

 ??  ??
 ??  ?? Ana i Adil sa sinom
Ana i Adil sa sinom
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia