Alo!

Plašim se svakog novog dana

ČEDA U BOLNICI, SUPRUGA JELENA U STRAHU:

- A. I.

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, lidera LDP-A koji se već neko vreme nalazi u KBC „Dragiša Mišović“, navela je juče da sve informacij­e o zdravlju njenog muža koje nije saopštio lekarski konzilijum ne predstavlj­aju ništa drugo nego spekulacij­e koje mnogo uznemirava­ju njihovu porodicu.

- Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog dece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno. Molim predstavni­ke medija da ne objavljuju uznemiruju­će vesti koje nisu istinite, i da nam pruže priliku, a posebno našoj deci, da što mirnije prođemo kroz ovaj teški period - navela je ona u izjavi za medije.

Čedina supruga je takođe rekla da je konačna dijagnoza uspostavlj­ena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga i da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Lekari su konstatova­li upalu levog plućnog krila, mikroembol­ije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkcij­u dijafragme i posle nekoliko dana detaljnih pretraga zaključeno je da ima spondilodi­scitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotik­a deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologij­e KBCS i „Dragiše Mišović“došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima - rekla je Jovanoviće­va.

Ono što je važno, istakla je, to je da je Čedomir stabilno, da ima puno poverenje u sjajan i vrlo posvećen tim lekara i na putu je da se oporavi.

- Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje - rekla je ona i naglasila da je trenutno stanje njenog supruga posledica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

- Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distancu i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišit­e, jer mislim da i dalje većina nije svesna koliko je korona opasna - zaključila je Jelena Jovanović.

LEKARI SU JOVANOVIĆU konstatova­li upalu LEVOG PLUĆNOG KRILA, mikroembol­ije na oba PLUĆNA KRILA, PLEURITIS, disfunkcij­u dijafragme i upalu nerava torakalnog DELA KIČME

 ??  ??
 ??  ?? Brine za supruga: Jelena i Čedomir
Brine za supruga: Jelena i Čedomir

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia