Alo!

Ivana sam našao U LOKVI KRVI!

- EKIPA ALO!

„Na 500 metara od naše zgrade video sam Ivanovog druga kako ga drži u krilu, dok je moj sin jedva davao znake života. Strpali smo ga u auto, ali je na putu do bolnice umro“

„Ivan je došao kući, ali ga je neko pozvao. Dugo se zadržao, pa sam pošao da ga tražim. Na 500 metara od naše zgrade video sam Ivanovog druga kako ga drži u krilu, dok je moj sin jedva davao znake života. Strpali smo ga u auto, ali je na putu do bolnice umro“, kaže otac

Ivan T. (22) iz Beograda, koji je za doček Srpske nove godine uboden nožem direktno u srce, preminuo je na putu do bolnice!

Ivan je izboden gotovo na kućnom pragu. Stanovao je u Ulici dr Ivana Ribara broj 188, a pronađen je u lokvi krvi na pločniku ispred zgrade broj 170. Otac je teško ranjenog sina ubacio u automobil, uz pomoć jednog Ivanovog druga i odvezao ga u Urgentni centar, ali mladić nažalost nije izdržao.

Mladić je Srpsku novu godinu dočekao u jednom stanu u Novom Beogradu.

- Ivan se sa žurke vratio kući oko tri sata ujutru. Ubrzo posle toga, neko ga je pozvao na telefon. Izašao je napolje, ali nam nije rekao ni ko ga je zvao niti zbog čega izlazi iz stana. Pošto se dugo zadržao, zvao sam ga telefonom, ali mi se nije javljao. Izašao sam napolje da ga tražim i ubrzo sam ga našao na pločniku. Imao je ubodnu ranu i mnogo je krvario - kaže Ivanov otac, koji se juče ujutru jedva držao na nogama.

Sina je, kako kaže, pronašao na stazi između zgrada, na svega 500 metara od njihove zgrade u Ulici Ivana Ribara

u Novom Beogradu. - Ubrzo po izlasku iz zgrade čuo sam muškarca kako viče. Ponavljao je: „Izdrži, izdrži!“. Video sam jednog Ivanovog druga koji je pokušavao da mu pomogne. Sedeo je na betonu i držao ga u krilu, dok je Ivan jedva davao znake života. Odmah smo ga strpali u auto, ali je na putu do bolnice preminuo. Ne znam ko je mogao da ga napadne. Očekujem da policija brzo reši slučaj i nađe ubicu. Nemam više snage da pričam, molim vas, razumite me... - rekao je ožalošćeni otac, koji je jedva uspeo da ispriča šta se dogodilo kobne noći.

Policija je tokom jučerašnje­g dana, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlila ovaj stravičan zločin. Uhapšen je D. I. (20) zbog sumnje da je ubio Ivana. On će u roku od 48 sati uz krivičnu prijavu biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Imao je ubodnu ranu i mnogo je krvario. Ne znam ko je mogao da ga NAPADNE. Očekujem DA će policija Brzo naći ubicu

OŽALOŠĆENI OTAC

 ??  ?? Policija je tokom jučerašnje­g dana uhapsila D. I. (20) zbog sumnje da je ubio Ivana
Policija je tokom jučerašnje­g dana uhapsila D. I. (20) zbog sumnje da je ubio Ivana
 ??  ?? Tragovi krvi na mestu gde je Ivan T. uboden nožem direktno u srce
Tragovi krvi na mestu gde je Ivan T. uboden nožem direktno u srce

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia