Alo!

Milena najbolji u klasi Aleksiaeev­e žene!

- SONJA ANDRIĆ

Glumica Milena Radulović koja je optužila Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavlja­nje, bila je najbolji student na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi njegove supruge Biljane Mašić.milena je diplomiral­a 2017. godine sa prosečnom ocenom 9,46.

se upisala u Aleksićevu školu glume kada je imala 11 godina, a da je seksualno zlostavlja­nje prvi put doživela šest godina nakon toga. Tada je imala 17 godina, a Aleksić 61.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je na početku svoje ispovesti i dodala da je dugo verovala da je jedina Aleksićeva žrtva.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je tako nešto moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina. Bio je to šok. Slom ispričala je Milena i objasnila da o detaljima zlostavlja­nja ne želi da priča za medije jer je, kako je objasnila, sve već kazala policajcim­a.

- Mika je vodio računa da se seksualno zlostavlja­nje dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivir­a rad. Nije ostavljao prostor da neko

posumnja da se tu dešava nešto užasno - istakla je glumica i objasnila zbog čega je dugo ćutala.

- Njegova manipulaci­ja i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornos­ti, saučesništ­va, krivice. I, na kraju, strah da ćete u tome ostati sami - ispričala je Milena i objasnila da je Aleksić istu šemu seksualnog zlostavlja­nja sprovodio i sa drugim devojkama koje su ga takođe prijavile policiji.

- U novembru se pojavila nova Mikina žrtva. Maloletna, meni do tada nepoznata, pozvala me je, a zatim smo se povezale. Povezale smo se sa još nekoliko devojaka, razgovaral­e i odlučile da je vreme da ovo prestane. S ovom svešću, skrivanje zločina i prećutkiva­nje bilo bi jednako što i sam zločin. Postale bismo saučesnice ako bismo sada prećutale neposredno znajući da postoji još pet potencijal­nih novih maloletnih žrtava - objasnila je Milena Radulović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia