Alo!

Oèuhova porodica me je izbacila iz kuaee!

- M. M. M. M.

Zadrugarka Ivana Marinković ne krije da je imala teško detinjstvo i odrastanje, a nedavno je otkrila koliko ju je porodica njenog očuha maltretira­la. Naime, Ivana je ispričala da je nakon razvoda svojih roditelja pripala majci, koja se preudala i da je potom život nastavila u kući svog očuha. - Ima dosta stvari koje me muče, zbog kojih mi je teško kada pomislim na njih. Dešavale su se mnoge situacije koje su me ojačale - rekla je Ivana na početku, a potom je zaplakala.

- Očuh me nije maltretira­o, ali ja u njegovoj kući nisam bila psihički dobro, narušeno mi je bilo samopouzda­nje... Njegova porodica me je maltretira­la - izjavila je Ivana i otkrila da je svakodnevn­o trpela torturu porodice njenog očuha. - Kada sam imala 19 godina, majka mog očuha mi je rekla da treba da se bavim prostituci­jom. Osećala sam se odvratno i rešila sam da odem iz te kuće. Moja mama je tada bila u Švajcarsko­j jer je tamo radila, a ja sam bila sama i nisam imala nikoga svog. Tada sam otišla kod maminih, pa sam bila kod njih nekoliko meseci - rekla je Ivana i dodala da joj je najteže bilo to što nije imala podršku svoje majke.

- Bilo mi je teško jer nisam imala nikoga oko sebe. Povlačila sam se u sebe, bila sam u svojoj sobi, sa bratom koji je sve to morao da gleda, koji je 10 godina mlađi od mene. To me je najviše bolelo od svega, mama u tim momentima nije bila tu, kao ni moj otac - ispričala je Ivana.

Vladimir Tomović otkrio je da je u mladosti strahovao za svoj život kada je pao sa krova kuće. - Lekari mi nisu davali šanse da preživim. Išla mi je krv iz nosa, ušiju i usta, bio sam u komi i mislio da neću preživeti rekao je on.

„Kada sam imala 19 godina, majka mog očuha mi je rekla da treba da se bavim prostituci­jom“

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: ATA IMAGES ??
FOTO: ATA IMAGES

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia