Alo!

„Ubica s Tvitera“pokazao inspektori­ma gde je bacio krvav nož

Nastavljen­o suđenje Neđeljku Đuroviću za ubistvo Miloša Mileusnića „Da li je istina da ste mi pretili? Forenzičar­i su tražili da se slikam pored oružja i tada sam rukom dohvatio dršku sečiva i podigao je, pa su tako ostali moji tragovi“, rekao je Neđeljko

- M. SAVIĆ

Optužio policiju za pretnje! Suđenje Neđeljku Đuroviću (31), poznatom po nadimku „Ubica s Tvitera“, koji je optužen da je 27. januara 2019. nožem nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24), nastavljen­o je juče saslušanje­m policajaca Marka Kosanovića i Nebojše Pavića, koji su obezbeđiva­li mesto zločina.

Policajci su u beogradsko­j Palati pravde juče potvrdili da im je optuženi pokazao gde je bacio nož kojim je Miloš ubijen. Marko Kosanović je ispričao sudu da je sa kolegom Pavićem i tehničarim­a izašao na teren.

- Đurović nas je odveo u jednu ulicu koja izlazi iz Dimitrija Tucovića. Prošli smo pored ulaza u zgradu, u kojoj se dogodilo ubistvo, a onda otišli iza zgrade gde nam je Đurović pokazao tačno mesto gde je bacio nož kojim je ubio Miloša Mileusnića - rekao je Marko Kosanović, dok je njegov kolega Nebojša Pavić potvrdio istu priču.

Posle saslušanja svedoka, sudija je dozvolio Neđeljku Đuroviću da policajcim­a postavi pitanja.

- Da li je istina da ste mi pretili? Forenzičar­i su tražili da se slikam pored noža na mestu gde su ga pronašli! Ja sam tada rukom dohvatio nož i podigao ga, pa su tako ostali moji tragovi na njemu. Začuo sam nekog od policajaca koji mi je rekao da ostavim nož i da je dovoljno samo da pokažem gde se nalazi. Pre izlaska na teren su me pet sati saslušaval­i, a onda je došao stariji inspektor koji je trebalo da me zaplaši. Rekao je: „Pevaj! Znaš da su ovde mnogi pevali i šta jesu i šta nisu uradili!“bio je izričit Đurović.

Sledeći pretres zakazan je za 1. februar, kada će biti saslušani veštaci.

Došao je stariji inspektor i zaplašio me: „Pevaj! Znaš da su ovde mnogi pevali i šta jesu i šta nisu uradili!“

OPTUŽENI ĐUROVIĆ

 ??  ?? Tvrdi da mu je priznanje iznuđeno: Neđeljko Đurović
Tvrdi da mu je priznanje iznuđeno: Neđeljko Đurović
 ??  ??
 ??  ?? Mesto gde je ubijen Miloš Mileusnić
Mesto gde je ubijen Miloš Mileusnić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia