Alo!

MOLILA SAM LEPU LUKIAE DA ME USVOJI!

- O. K.

„Roditelje sam htela da ubijem iz pištolja jer mi nisu dozvolili da se udam za Šijana“

Goca Božinovska oduvek je iskreno govorila o svojoj prošlosti, a sada je otkrila detalje teškog odrastanja u siromaštvu i iskustva koje je kao maloletna pevačica stekla u kafani.

Pored toga, pevačica je ponosno istakla da je molila svog tadašnjeg idola Lepu Lukić da je usvoji i olakša joj život.

- Srećna sam što nisam dete razvedenih roditelja, što sam odrasla, otrgla se i što sam im pomagala. Sećam se, da bih ako ne znam kako se nešto jede, čekala i gledala kako to neko drugi radi, pa postepeno učila - ispričala je

Goca i dodala:

- U tom nekom periodu sam saznala da Lepa Lukić hoće da usvoji dete i po svaku cenu sam htela da me usvoji kako bi me vodila da pevam sa njom. Pisala sam joj pisma, ali nisam dobila odgovor. Kada smo pevale u Kanadi, ispričala sam joj to i umrla je od smeha - ispričala je Goca kojoj je otac dugo branio da peva. - Otac nije bio za to da se bavim muzikom. Verovao je da ću ako krenem da pevam brzo da se odam alkoholu i porocima. Ipak, bila sam tvrdoglava, pa sam išla iz kafane u školu - navela je pevačica, koja je na roditelje krenula oružjem kada su joj zabranili da se uda za Zorana Šijana. - Zoran me je zaprosio posle nekoliko dana od upoznavanj­a i dao mi je pištolj da stavim kod sebe u torbu. Otišla sam u stan kod svojih da ih obavestim da se udajem. Zaključali su me u stan, a ja sam izvukla pištolj i vikala: „Ne budete li me pustili da izađem, sve ću vas poubijati“. Pustili su me, ali su završili sa mnom. Zoran je bio i ostao čovek mog života. Bili smo zajedno devet godina - zaključila je Božinovska u „Premijeri“.

 ??  ??
 ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ ??
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia