Alo!

Ceca: Jedem malo, al’ kvalitetno!

- V. M. V. M.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (47) nikada nije imala problem sa preteranim viškom kilograma, a čak i onda kada bi nabacila kilogram ili dva viška, njoj to nije predstavlj­alo problem. Kako je otkrila, nekoliko puta je pokušavala da bazira svoju ishranu na plodovima mora, međutim, kako je i sama često znala da kaže, više joj prijaju „plodovi tora“.

- Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranim­a gde to provereno dobro pripremaju. Moja sreća je i što je većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi, ali nije išlo - rekla je Ceca.

Pevačica je otkrila da ne voli testeninu, ni hleb, a kada je reč o slatkišima, voli voćne torte, a čokolade izbegava jer su teške.

- Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala. Mislim da je to tajna mog uspeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija - rekla je folk zvezda.

Naša ekipa folkera je zatekla na brodu koji je kupio pre nekoliko godina, a koji je platio oko 50.000 evra. Kako je istakao, on uživa daleko od znatiželjn­ih pogleda i obožava da sprema ručak za svoje prijatelje.

Bračni par Borjan, Snežana i Milan uživaju u svojoj ljubavnoj čaroliji. Važe za jedan od najskladni­jih na javnoj sceni, a svoju zaljubljen­ost i prisnost ne kriju od očiju javnosti. Snežana i Milan imaju sina Stefana za kojeg kažu da je njihov centar sveta, a za golmana Crvene zvezde porodica je najvažniji segment života. Kako je za „Alo!“istakao, ponosan je što ga supruga Snežana podržava u svemu, a više puta je govorio da bez nje i njihovog sina ne bi postigao značajne uspehe u karijeri. Iako je Zvezda nedavno izgubila utakmicu od FK Milan, Borjan je bio raspoložen za razgovor sa našom ekipom. - Bila je teška utakmica, žao mi je što nismo prošli. Sve je to život, moramo da nastavimo dalje, da dignemo glavu. Nekada fali malo te sreće, koju mi ovoga puta očigledno nismo imali. Sad treba da se skoncentri­šemo na naše prvenstvo i na kup kako bi osvojili duplu krunu - rekao je Milan.

Na račun njegovog imena pojavili su se i mnogi negativni komentari, koji ga, kako kaže, ne dotiču. - Iskreno, ne obraćam pažnju na to. Nemam vremena, imam svoj neki svet, a to je moja porodica i fudbal. Sve ostalo što se priča i piše mene ne zanima - rekao je on.

„Bila je teška utakmica, žao mi je što nismo prošli. Sve je to život, moramo da nastavimo dalje, da dignemo glavu “- BORJAN

 ?? FOT ??
FOT

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia