Alo!

Ana Nikoliae angažuje obezbeðenj­e

Nakon preteće poruke koju je zatekla na svom automobilu, pevačica povukla drastičan potez

- M.MITROVIĆ

Ekipa „Alo!“još jednom se uputila kadomu pop zvezde Ane Nikolić, nan kon što smo nekoliko dana pre toga na njenom automobilu uslikali ceuljicu dulijicu sa pretećom porukom koju su, kako se spekuliše, zelenaši ostavili ispod brisača. Kako je za ,,Alo!“ekskluzivn­o otkrio izvor blizak pevačici, Nikolićeva je počela da dobija pretnje od izvesnih momka aka zbog njenog bivšeg supruga Raste, pa se sada odlučila na drastičan potez, te je un ajmila privatno obezbeđenj­e.

Izvor blizak pevačici za ,,Alo!“je isprio detalje njene odluke, ali nam i otkrio ona više ne izvodi ćerkicu u šeju, već to radi njena kućna pooćnica. - Već duži period Ana razmišlja koji način da najbolje zaštiti e i dete, pa i preventivn­o, te je unajmila ljude koji će je pratiti rinuti o njenoj bezbednost­i. Što iče, nju sada do vrtića, nazad do etnju, vodi porodična kućna podok Ana danima boravi u staa se da će ovaj težak period iča izvor i dodaje: je svesna toga da će orati da snosi poza mutne radnje a, kako i ona sama atiti kroz sve živoacije, ali je verovaon probleme uspei da će ona i Tara žive bez strailosrd­ne na rahovih jako đako sa jašnjava izvor.

Čekajući da se pevačica možda pojavi ispred svoje zgrade, paparaco ,,Alo!“fotografis­ao je trogodišnj­u Taru sa Aninom kućnom pomoćnicom, koja se nije odvajala od devojčice i sve vreme je gledala da li ih neko posmatra.

- Ta žena godinama održava njihov stan na Voždovcu i zna sve, kako Anine, tako i Tarine navike. Osim što im čisti i sprema, odlazi i u kupovinu i sada redovno šeta Taru i brine o njoj. Svesna je situacije u kojoj su se našli i trudi se da devojčica ne oseti promene i strah svoje majke priča dobro obavešten

„Ana je verovala da će njen bivši suprug uspeti da reši probleme, te da ona i njihova ćerka neće snositi nikakve posledice“

izvor ,,Alo!“i dodaje da je pomenuta žena tu i da Taru vodi kod tate.

- Kada Ana nije u mogućnosti, a posebno ovih dana, ta žena vodi devojčicu kod Đurića. S obzirom na to da je on na izdržavanj­u kućnog zatvora još godinu dana, to vreme koristi da uživa u ćerkinom društvu i učestvuje u njenom vaspitanju - navodi izvor blizak reperu za ,,Alo!“.

Podsećamo, pre dva dana na automobilu ,,mercedes“, koji je Rasta poklonio Ani, naša ekipa uslikala je ceduljicu sa pretećom porukom zakačenom za brisač.

- Ako ne doneseš pare, loše ti se piše! Lokaciju sam znaš - pisalo je na ceduljici, a kako se nepoznato lice obraća u muškom rodu, pretpostav­ljamo da je poruka bila upućena upravo Rasti, kojem žele da skrenu pažnju preko Ane.

Nakon što je dobila preteću poruku koju su joj, kako smo pisali, ostavili opasni momci na automobilu, Nikolićeva više ne izvodi ćerkicu sama u šetnju, već to radi njena kućna pomoćnica

 ??  ??
 ??  ?? Zgrada u kojoj živi Ana
Anina spremačica se ne odvaja od male Tare
Zgrada u kojoj živi Ana Anina spremačica se ne odvaja od male Tare
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia