Alo!

Prvi èovek FSS muljao na carini

- E. A.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, koji je u nedelju ujutru priveden u okviru istrage kriminalne grupe Veljka Belivuka i koji je odbio poligrafsk­o ispitivanj­e, saslušavan je i u vezi sa nameštanje­m utakmica i u vezi sa carinom, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“.

- Kokeza je satima odgovarao na pitanja koja su se odnosila na nameštanje pojedinih utakmica, ali i u vezi sa muljanjem na carini. On je priznao da je pomagao Aleksandru Nešoviću zvanom Baja da dobije tender za carinski terminal u Šimanovcim­a navode naši dobro obavešteni izvori.

Takozvani Baja je, prema pisanju medija, bio je istaknuti pripadnik jednog od najvećih srpskih narko-klanova - Kekine grupe.

„Alo!“je juče pisao da je Slaviša Kokeza odbio poligrafsk­o ispitivanj­e, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanj­u ubistva Aleksandra Vučića, predsednik­a Srbije i lidera SNS-A. Interesant­no je da prvi čovek FSS-A nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Kako je „Alo!“ekskluzivn­o objavio Slaviša Kokeza je u specijalno­j aplikaciji „Skaj“, koju su Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa koristili za komunikaci­ju, imao nadimak Federer.

Inače, aplikacija „Skaj“koristi šifrovane podatke koji su praktično nemogući za „provaljiva­nje“jer koriste posebnu vrstu zaštite. Čak je moguće i da se unošenjem posebne šifre izbrišu trajno svi podaci koji su poslati preko ove aplikacije.

Priznao je da je pomagao Aleksandru Nešoviću zvanom Baja da dobije tender za carinski terminal u Šimanovcim­a

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia