Alo!

Mina: Ša je definitivn­o ostao bez žene!

- M. MITROVIĆ

Nakon što je provela par dana na slobodi zbog smrtnog slučaja u porodici, Mina Vrbaški se vratila u ,,Zadrugu“naoružana informacij­ama, kao nikada dosad!

Kako je ispričala, a ,,Alo!“nedavno otkrio, Nenad Aleksić Ša moći će definitivn­o da se oprosti od braka sa njegovom ženom Ivanom, koju je, po mišljenju mnogih zadrugara i gledalaca, javno ukanalio i pljunuo na njihovu zajednicu vezom sa Tarom Simov.

- Lično sam se čula sa Ivanom. Da se zna, Ša više nema suprugu, niti će je imati! Izgubio je bogatstvo. Ipak, odlučila sam da mu to ne kažem, već da ga lažem jer znam da će početi i javno da se ljubi sa Tarom - rekla je Vrbaški i dodala:

- Pričaću mu da je sve u redu. U interesu mi je da se desi nešto konkretno sa njim i „lososom“(Tarom). On je „lososa“zavoleo prokomenta­risala je Mina bez dlake na jeziku.

Naša ekipa nedavno je obišla komšiluk aktuelnog rijaliti učesnika i njegove supruge Ivane, a komšije nisu imale tako lepe reči za Nenada.

- Ne sviđa nam se njegovo ponašanje sa Tarom i to što Ivani nabija rogove. Žena mu je kao anđeo, ne znamo šta mu je trebala ova afera sa tom klinkom. Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvek je lepo raspoložen­a, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavlja­ju je i govore joj: „Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?“, a ona samo slegne ramenima i ne komentariš­e. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode - ispričala je za „Alo!“radnica u obližnjoj prodavnici u kojoj Aleksićeva žena pazari.

„Pričaću mu da je sve u redu. U interesu mi je da se desi nešto konkretno sa njim i Tarom“MINA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia