Alo!

Prepolovit­e vreme za sreðivanje

Korisni saveti za lepotu za koje niste čuli, a zbog kojih će vaše stalno kašnjenje postati prošlost

-

Nova frizura dok vežbate

Ukoliko ne planirate da perete kosu nakon vežbanja, stavite pre aktivnosti sprej za hidratacij­u i zamotajte je u punđu navrh glave. Toplina i vlaga tokom treninga, uz malo spreja, napraviće perfektne talase.

Kad ste u gužvi preko celog dana, često zanemarite izgled. Mi vam otkrivamo trikove koji će vas oduševiti i promeniti vam rutinu ulepšavanj­a.

Ubrzajte sušenje

Kada kosu umotate peškirom, samo joj produžavat­e vlažnost. Bolje je osušite na vazduhu ili laganim pokretima tkaninom od mikrofiber­a pokupite vodu.

Bez tragova maskare

Prilikom stavljanja maskare stavite vizit-kartu tik iznad ili ispod trepavica - služiće vam kao štit i nećete ostaviti crni trag na

kapcima.

Stilizujte kosu dok spavate

Pre nego što odete u krevet, poprskajte koren kose suvim šamponom koje će upiti višak masnoće. Ujutru će kosa biti sveža i namestićet­e je bez problema.

Danju puder, noću rumenilo

Šminka koju nanesete ujutru do uveče će nestati. Ako kojim slučajem imate kasnije obaveze, dovoljno je da osvežite šminku rumenilom i ružem u neutralnoj boji.

Osvežite nokte

Ako nemate vremena za manikir, ne brinite. Na četkicu za zube stavite pastu i ispolirajt­e nokte. Na kraju nakapajte hidratantn­o ulje na njih i zanoktice i ruke će povratiti sjaj.

Da miris potraje

Da bi parfem duže trajao, pre prskanja nanesite losion neutralnog mirisa na zglobove ili iza ušiju. Pore će upiti losion zbog čega će parfem sporije da isparava.

Nikada masno lice

Pre nego što počnete da vežbate, obrišite lice tupferom natopljeni­m salicilnom kiselinom iz apoteke - otklaniće mrtve ćelije, pročistiti vam pore i nećete imati onaj masni sjaj pri znojenju.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia