Alo!

Nepažnjom „pukli“210 miliona evra!

Britanski par pogodio sedmicu na lotou ali je ostao bez bogatstva

-

Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekron (21) iz Hertfordši­ra u Engleskoj možda imaju sreće u ljubavi, ali ne i s parama: njih dvoje su ostali bez sedmice na lotou vredne 210 miliona evra, i to samo zato što im nije prošla uplata za tiket a da toga nisu bili ni svesni. Maštarenja o kući iz snova i novim automobili­ma razvejao je jedan telefonski poziv centrali državne lutrije.

Rejčel i Lijam su nedeljama igrali istu kombinacij­u za sedam najsrećnij­ih brojeva. Kako ne bi svaki put razmišljal­i da li će stići da uplate tiket, Rejčel je otvorila nalog na sajtu britanske lutrije i namestila da se tiket automatski uplaćuje. Međutim, ovih dana nije proverila da li ima dovoljno para na računu. Bila je uverena da je tiket uplaćen, ali nije bilo tako.

Kada joj je stigla notifikaci­ja o izvučenim brojevima, Rejčel se umalo nije srušila. To je to, to su njihovi brojevi, osvojili su stotine miliona evra... Sva srećna je u sobu pozvala mamu i Lijama i saopštila im radosnu vest. Niko nije mogao da veruje. A onda je presrećna Rejčel pozvala centralu britanske lutrije.

- Pozvala sam ih, uverena da sam osvojila džekpot u iznosu od 182 miliona funti (oko 210 miliona evra). Rekli su mi: „Da, gospođice, pogodili ste brojeve, ali na vašem računu nije bilo dovoljno para, tako da tiket nije prošao“- priča Rejčel za list „San“.

U jednom trenutku je bila na vrhu sveta, u sledećem je „potonula na dno“. Ipak, kaže da je Lijamu vest da nisu osvojili premiju pala mnogo teže nego njoj. Naime, on je već maštao kako će potrošiti sav taj novac.

- Srce mi je prepuklo kada sam čuo kako joj u slušalicu govore da mi zapravo nismo ni uplatili tiket - kaže Lijam, i dodaje da je u svojoj glavi video njihovu kuću iz snova, nove automobile, letovanja i zimovanja gde god požele .... Ta slika je nestala, nažalost, u trenu.

 ??  ??
 ??  ?? Nije im se dalo da postanu milioneri
Nije im se dalo da postanu milioneri

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia