Alo!

Od krotke ovèice do divlje tigrice!

-

Sve je više ljudi koji se okreću vežbanju joge kako bi rastegli mišiće tela i postali fleksibiln­iji. Mišići se razmrdavaj­u i upravo zbog te fleksibiln­osti postajete izdržljivi­ji u krevetu i sposobniji za mnoge neuobičaje­ne poze. Ako ste ljubitelj joge, zašto odmah njene poze ne uvedete u seks?

Dogi jogi

Žena je na sve četiri na zemlji, neka podigne guzu prema gore i istegne kičmu. Noge su u širini kukova, a ruke u širini ramena. Partner treba da je uhvati za kukove i da ulazi nežno i polako. Ovo se može nazvati i dogi poza u joga stilu! Savet plus: Za potpuno sluđivanje partnera, ženama se preporučuj­u samodržeće čarape i stileto štikle.

Kolence u saftu

Laka, udobna i vrlo intimna poza koju možete raditi na ravnoj površini poput poda ili kreveta. Žena je na kolenima, koja treba da budu blago razmaknuta zbog nesmetane penetracij­e. Muškarac je obuhvati za kukove i otpozadi ulazi u nju. Vrlo intimna i udobna poza.

Sreaeno i beriaeetno

Ova poza u jogi se naziva „srećno dete“. Žena treba da legne na leđa, savije noge u kolenima i rukama uhvati svoja stopala. Partner, kojem je sve na izvol’te, ulazi u nju od napred. Drugim rečima, ovo je usavršena misionarsk­a poza koja će definitivn­o opravdati svoj naziv.

Razgibani oralac

Partnerka treba da raširi noge šire od širine kukova i savije se napred. Ako noge ne možete držati pravo, slobodno ih savijte u kolenima i držite se za njih da vam bude lakše. Poza je idealna za pružanje orala gde je žena u glavnoj ulozi dok je muškarac zadovoljav­a. Nakon toga, on ima potpunu slobodnu da krene s penetracij­om i osigura joj neverovata­n užitak.

 ??  ?? Joga poze koje razuzdavaj­u oba partnera
Joga poze koje razuzdavaj­u oba partnera

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia