Alo!

Zorica Brunclik (65) hoaee da rodi bebu!

„Dugo smo razmišljal­i da li da primimo vakcinu protiv koronaviru­sa, jer kažu da loše utiče na plodnost, ali možda se, uprkos svemu, desi da zatrudnim...“

- N. KIŠ

Nakon sukoba sa Sašom Popovićem, folk zvezda Zorica Brunclik je odlučila da zakopa ratne sekire i posle šest godina ponovo postane deo „Grand produkcije“. Ona se na snimanju jedne emisije pojavila sa suprugom Miroljubom, a onda je otkrila da je donedavno bila u karantinu jer se plašila koronaviru­sa, međutim, nakon vakcinacij­e je spremna da ponovo izlazi iz

kuće.

- Miroljub i ja smo dugo razmišljal­i da li da se vakcinišem­o ili ne, s obzirom na to da kažu kako se vakcinacij­a odražava na plodnost. Planirali smo još jedno dete, međutim đavo je odneo šalu i morali smo da se vakcinišem­o. Pazite, mi imamo četvoro dece, pa ako se sada desi još jedno, desilo se rekla je popularna Zoka, ostavljaju­ći sve novinare u šoku.

Sa teme njenog seksualno-zdravstven­og života, prešli smo na posao. - Imam malu tremu

zbog povratka u „Grand“, vraćaju mi se emocije i uspomene. Bilo je mnogo lepih dana ovde... Što se tiče mog povratka u žiri „Zvezda Granda“, sve karte su na stolu i sad zavisi ko ih meša i da li će to biti dobitna varijanta - rekla je folkerka.

Brunclikov­a se osvrnula i na priče da se u ovoj postavci žirija

najgledani­jeg muzičkog takmičenja više obraća pažnja na izgled, nego na pevanje.

- Mislim da članovi žirija više obraćaju pažnju na svoj stajling. Mislim da su se u ovom sastavu promenili kandidati, žanrovi muzike, ali ja lično smatram da tu mora da postoji neki balans, da je narodna muzika ono na čemu mi počivamo, ali takva su vremena, takav je žiri, takvo je razmišljan­je... Ja bih to potpuno drugačije - rekla je ona, a na pitanje ko je najslabija karika u ovom sastavu žirija, kao iz topa je odgovorila:

- Saša Popović.

Bile su razne spekulacij­e na temu njenog odnosa sa Popovićem, a ona sada kaže da je ipak vreme bilo presudno da se neke stvari poklope.

- Nisam se ni svađala, a ni viđala sa njim. Život nas je vodio na druge strane, svako je uživao na svoj način... - rekla je ona i pomalo ostala nedorečena.

„Imam malu tremu zbog povratka u ‘Grand’, vraćaju mi se emocije i uspomene. Bilo je mnogo lepih dana...“

 ??  ??
 ??  ?? „Kakva su vremena došla, takav je i žiri za ‘Zvezde Granda’“ZORICA
„Kakva su vremena došla, takav je i žiri za ‘Zvezde Granda’“ZORICA
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia