Alo!

Guzu nisam operisala, muž mi je podiže!

„Svi misle da sam radila brazilsko podizanje, čak se pisalo da nosim pušap gaće, ali to nije istina...“

- D. CAKIĆ

„Vredna sam, radim puno kućnih poslova, okopavam baštu, sređujem dvorište... sve je to fizički posao koji zahteva aktivnost, pa se i tako zatežem

Pevačica Biljana Sečivanovi­ć oduvek je bila na meti kritika, kako zbog svojih provokativ­nih stajlinga, tako i zbog veze sa starijim muškarcem za kojeg se krajem prošle godine i udala. Čini se da folkerka večito mora da se bori sa hejterima, koji su joj nedavno spočitali da ima silikonsku zadnjicu, a ona za „Alo!“otkriva da je glavni razlog istrćene i pozamašne pozadine, rad u bašti, ali i krevetu sa njenim mužem!

Nije bilo nikakvih korekcija. Da se razumemo, nabacila sam par kilograma, tako da me ima. Imam sreće da se to lepo rasporedil­o rekla je ona kroz osmeh i dodala: - Vredna sam, radim puno kućnih poslova, okopavam baštu, sređujem dvorište... sve je to fizički posao koji zahteva aktivnost, pa se i tako zatežem.

Svi misle da sam radila brazilsko podizanje zadnjice, čak se pisalo da nosim pušap gaće, ali to nije istina. Muž mi je podiže na najbolji mogući način i ne bih ga menjala. Sve ovo je rezultat dobrog braka, što znači da nam je lepo. Naš brak čuvamo i „one“stvari radimo samo za nas rekla je Biljana.

Sečivanovi­ćeva se udala 19. septembra prošle godine za dugogodišn­jeg partnera Aleksandra Nedića, međutim velika svadba je izostala zbog pandemije koronaviru­sa. Ipak, ona ne odustaje od veselja, koje je, kako nam je otkrila, planira za jul ove godine.

- Kada smo shvatili da nećemo moći da pravimo veliku svadbu, bili smo jako tužni i razočarani. Čak dva puta smo zakazivali, pa otkazivali. Plašim se da će mi do jula venčanica biti mala ili da neće biti u trendu... no, ako dođe do toga, naći ću neku drugu. Važno je da se dobro provedemo - rekla je ona za „Alo!“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia