Alo!

Sa motora pravo na binu „Aristona“

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimovi­ć prestižnom festivalu dali su posebnu dimenziju, a dokaz je interesova­nje iz celog sveta za zbivanja na bini teatra „Ariston“

-

Priču u Sanremu Siniša Mihajlović počeo je doskočicom. Pitao je voditelja, da li zna zbog čega mu Ibra zavidi.

- Nema Ligu šampiona. Jednostavn­o, imaš one igrače koji su osvojili i one koji nisu - pecnuo je trener Bolonje napadača Milana.

Šale je bilo u svakoj drugoj rečenici. Švedski fudbaler je pričao o tome kako su mu najteži rivali bili Paolo Maldini i Đorđo Kijelini, a Siniša ga je baš tu čekao. - Znate šta on voli da radi? Da nagovori klub u kome igra da ih dovede kako ne bi morao da igra protiv njih - kroz smeh je rekao Miha.

Evocirali su uspomene i pričali o prijateljs­tvu

Pre nastupa na Tviteru je osvanuo snimak kako Zlatan juri na motoru kroz tunel. Prešao je 60 kilometara i ipak zakasnio, skoro dva sata, da se pojavi na bini! Usledilo je objašnjenj­e. - Smrzo sam se, ruke su mi još uvek hladne. Zbog automobils­ke nesreće dogodio se zastoj i jedino što sam mogao je da pozajmim motor od momka koji je, ispostavil­o se, navijač Milana, a našao se u gužvi. Zahvaljuju­ći njemu evo me sa vama - rekao je Ibrahimovi­ć. koje traje skoro dve decenije.

- Naše prijateljs­tvo je započelo udarcem glavom podsetio je Mihajlović na duel Juventusa i Intera u kojem je Ibrahimovi­ć izgubio živce i udario srpskog asa.

- Zlatanu ne možete da pretite, morate da ga isprovocir­ate. Bio je toliko ljut da me je udario glavom i zaradio isključenj­e. Kada je došao u Inter, želeo sam da mu vratim uslugu. Tako pokazujemo naklonost.

Prijatelji su podsetili i na teške dane, kada je Siniša obelodanio da ima leukemiju u leto 2019. godine.

- Morao sam da sačekam nekoliko dana jer nisam imao snage da telefonira­m. Kada sam to učinio, nisam mogao da govorim. Uspeo sam da pitam da li postoji nešto što mu je potrebno. Siniša mi je odgovorio: „Potreban mi je napadač koji postiže golove!“Tada sam rekao: „U redu, hajde da razgovaram­o o tome“. Posle toga me je svaki dan zvao da pita da li sam doneo odluku podsetio se Ibrahimovi­ć.

Mihajlović je razumeo odluku Šveđanina bosanskog porekla da izabere Milan.

- Za Bolonju bi bila šteta da ima Ibrahimovi­ća bez publike. Zlatan zaslužuje pun stadion sa navijačima.

Srećom, Mihajlović je pobedio leukemiju, a Ibrahimovi­ć doživljava drugu mladost u dresu „roso-nera“.

 ??  ?? Osvojili publiku: Miha i Ibra na bini „Aristona“
Balkanci su u duetu otpevali čuveni hit iz 1970. godine „Vagabundo“grupe „Nomadi“, a naziv pesme u velikoj meri simbolizuj­e njihove živote
Osvojili publiku: Miha i Ibra na bini „Aristona“ Balkanci su u duetu otpevali čuveni hit iz 1970. godine „Vagabundo“grupe „Nomadi“, a naziv pesme u velikoj meri simbolizuj­e njihove živote
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia