Alo!

Nasmrt pretukao cimera, pa rekao da se ne seća!

- D. S. D. S.

Nedeljko V. (28), koji je uhapšen u noći između srede i četvrtka zbog sumnje da je u iznajmljen­om stanu u naselju Borča nasmrt pretukao svog cimera Miroslava M. (29), na saslušanju u policiji navodno je rekao da se ničega ne seća jer je „bio drogiran“!

Kako saznajemo, osumnjičen­i je u svoju odbranu rekao da se s cimerom potukao zbog novca za drogu.

- Miroslav mi je dugovao novac i nije želeo da mi ga vrati, pa smo se potukli. Obojica smo bili drogirani i ne sećam se kako sam izneo njegovo telo iz zgrade i bacio ga u žbunje - rekao je, navodno, na saslušanju Nedeljko V.

Zločin se, podsetimo, dogodilo u potkrovlju zgrade u Ulici Julije Delere. Kada je osumnjičen­i shvatio da je njegov cimer mrtav, on ga je skinuo golog i leš bacio pored dečjeg igrališta, na stotinak metara od zgrade.

Tinejdžer U. J. (19) preminuo je u bolnici u Čačku nakon stravične saobraćajn­e nesreće koja se u subotu uveče dogodila u naselju Ljubić u tom gradu, dok su njegovi drugovi starosti 18 i 19 godina s teškim povredama prebačeni u bolnicu u Kragujevcu.

Tragedija se dogodila oko 21 čas, kada je automobil „folksvagen polo“, kojim su mladići išli iz Čačka ka selu Konjevići, zbog neprilagođ­ene brzine prešao u suprotnu traku, nakon čega je sleteo u kanal i udario u betonsku cev. Od siline udarca automobil se potom odbio i odleteo u obližnje dvorište.

Meštani sela Ljubić kažu da su najpre čuli naglo kočenje, a potom nekoliko udaraca.

- Doslovno, automobil je preleteo preko ograde visine 1,5 metara i uleteo u dvorište. Po dolasku, vatrogasci su bili prinuđeni da mladiće izvuku iz smrskanog automobila - rekao je jedan očevidac.

Kako saznajemo, protiv vozača N. D. (18) će biti podneta krivična prijava jer je izazvao nesreću.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia