Alo!

VULETIAEU, STIAEI AEE TE MAJÈINSKE SUZE!

„Čini mi se da je sada i široj javnosti jasno o kakvoj je devijantno­j i opasnoj osobi reč. Tužila sam ga kada je udario na mog četvorogod­išnjeg sina Filipa. Žmurilo se tada na moja upozorenja, možda zato što se znalo pod čijom je bio zaštitom. Sad neka se

- S. R.

ČINI MI SE DA JE SADA I ŠIROJ JAVNOSTI JASNO O KAKVOJ JE DEVIJANTNO­J I OPASNOJ OSOBI REČ

TUŽILA SAM VULETIĆA KADA JE UDARIO NA MOG SINA FILIPA KOJI JE TADA IMAO ČETIRI GODINE

ŽMURILO SE TADA NA MOJA UPOZORENJA, MOŽDA ZATO ŠTO SE ZNALO POD ČIJOM JE BIO ZAŠTITOM

Umesto da detaljno objasni kakve veze je imao sa kriminalni­m klanom Veljka Belivuka, bivši potpredsed­nik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić u pojedinim medijima sad pokušava da se izvuče pričom kako se oseća „nebezbedno“!

Tvrdi kako se sa vođom ozloglašen­og kriminalno­g klana „čuo samo jednom“i to isključivo „na temu Partizana i ništa drugo“. Usred čitave afere koja je šokirala Srbiju i koja bi u njegovom slučaju vrlo brzo mogla da dobije epilog na sudu, što je u subotu uveče najavio i državni vrh, o nekim drugim nečasnim radnjama Vladimira Vuletića za „Alo!“priča Snežana Borjan.

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, za naš list kaže da nije iznenađena u kakvoj se situaciji našao čovek s kojim ona i njen suprug vode sudski spor zbog sajber zlostavlja­nja njihovog četvorogod­išnjeg sina Filipa.

- Nisam nimalo iznenađena što se od Vuletića sada traže odgovori na mnoga pitanja, ali podsećam da sam još u oktobru, kada je cela Srbija ćutala, ukazivala na teror i zlostavlja­nje koji je putem društvenih mreža godinama

taj čovek sprovodio u pravcu moje porodice i mene. I sve sam stoički podnosila dok nije udario na našeg sina. Tada sam rešila da pravdu potražim na sudu. Čini mi se da je sada i široj javnosti jasno o kakvoj je devijantno­j i opasnoj osobi reč. Borila sam se da zaštitim svoje dete i da ne dozvolim da se nešto slično više ikada dogodi nekoj drugoj deci. Žmurilo se tada na moja upozorenja, možda zato što se znalo pod čijom je bio zaštitom. I pored svega,

pet godina sam bila u otvorenom ratu sa Vuletićem, često i usamljena, ali sada svi vide o kome je reč - naglašava Snežana Borjan.

U međuvremen­u, nekadašnjo­j direktorki marketinga FK Partizan se ispunila želja koju je tada javno isticala: „Izbaciti Vuletića iz srpskog fudbala“.

- On nije dao ostavku u Partizanu zato što je to hteo, već zato što je morao. Sad je vreme da bude sklonjen i sa Pravnog fakulteta, jer on ne sme da predaje našoj deci. S Pravnog fakulteta, institucij­e koju smo svi cenili dok nisu stali na stranu Vladimira Vuletića, našim advokatima je poslat dopis u kome se kaže da Vuletić ne može da se pojavi na sudu jer je na lečenju u inostranst­vu. A, itekako je bio u Srbiji. Pravni fakultet time devalvira značaj jedne takve institucij­e sa lažima koje piše. Ne čine ništa po pitanju sklanjanja čoveka s profesorsk­e pozicije, a naširoko se u medijima piše ono što svi znaju - o tome šta je potrebno da bi se kod njega položio ispit. Moje pitanje akademskim građanima, vlastima, svim ljudima u Srbiji, Ministarst­vu prosvete i posebno ministru Branku Ružiću, glasi: Da li ovako isprljan čovek treba da nam uči decu? - naglašava

naša sagovornic­a. Snežana Borjan poručuje Vuletiću da bi mu bilo najpametni­je da se vrati na životni fakultet. - Ukoliko se okrene duhovnim vrednostim­a, manastiru, crkvi, za 10-15 godina možda i dobijemo sjajnog profesora koji je nešto naučio iz sopstvenih grešaka. Potrebno je da se pomoli i od boga zatraži oprost grehova koji su vezani za decu. Pričam u ime svog četvorogod­išnjeg sina Filipa, ali i u ime brucoša sa pravnog fakulteta, jer težina majčinih suza je mnogo jača od svih nedela koje je radio - poručila je za kraj Borjanova.

 ??  ??
 ?? FOTO: MARKO METLAŠ ??
FOTO: MARKO METLAŠ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia