Alo!

Žene mogu sve kada se ujedine!

Marina fura prirodan izgled

- S. A. - V. Đ. S. A.

Međunarodn­i praznik žena obeležava se duže od jednog veka u celom svetu kao sećanje na borbu za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravn­ost žena i muškaraca, a ako je verovati damama sa naše scene ta bitka davno je dobijena u korist lepšeg pola. Međutim, kako kaže voditeljka Snežana Dakić, sve žene treba da budu svesne svojih prava i da hrabro iskorače iz zone komfora i da se izbore za sebe.

- Važno je da pobedimo unutrašnje­g tradiciona­lnog „policajca“koji nas sabotira. Kažu da su muškarci i dalje plaćeniji od žena, a ja to n e mogu da tvrdim, ali mislim da su oni samo spremniji da se u potpunosti posvete poslu, pa im to donosi više pozicije i bolju zaradu. Sa druge strane, većini žena je porodica na prvom mestu, naročito dok su deca mala. Društvo treba da iskoristi potencijal žena srednjih godina jer su tada slobodne da daju profesiona­lni maksimum, kad se rasterete porodičnih dužnosti - kaže Dakićeva, dok je pevačica Mia Borisavlje­vić istakla da su se njene koleginice odavno izborile za ravnopravn­ost.

- Na estradi nema podela, naše najveće zvezde su žene i muškarci, a kada je reč o drugim profesijam­a, verujem da je damama teže da se dokažu na poslovima koji su se tradiciona­lno smatrali za muške - kaže Mia, dok Kaća Živković smatra da žene mogu sve samo kada su složne.

- Odavno smo pokazale da možemo biti jednako uspešne i čak uspešnije u mnogim poslovima. Samo je važno da budemo složene i ujedinjene, jer tada možemo sve - rekla je Katarina

Živković za „Alo!“.

Pevačica Marina Visković je nedavno istakla da se odvikla od štikli i glamurozni­h haljina, a sada je svoje pratioce iznenadila videom na Instagramu, u kojem je pokazala kako izgleda bez šminke.

- Rešila sam da cele naredne nedelje postavljam klipove i fotke bez filtera, evo ga prvi! Ko hoće neka čestita i neka me prati! Uživajte u lepom danu poručila je Viskovićev­a.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia