Alo!

I Vuletić 3 odbio poligraf!

Poligrafsk­o ispitivanj­e su pre Vuletića odbili i Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP-U, i Slaviša Kokeza, predsednik FSS-A

- E. A.

sata je trajalo saslušanje Vuletića

Negirao je da poznaje Belivuka i da je učestvovao u njegovoj mreži dilovanja droge, ali i optužbe za seks s maloletnic­ima

Vladimir Vuletić, bivši potpredsed­nik FK Partizan i vanredni profesor Pravnog fakulteta, koji je juče saslušan u SBPOK-U zbog povezanost­i s kriminalni­m klanom Velje Nevolje, tokom ispitivanj­a je najpre pristao da da iskaz i na poligrafu, ali je onda odbio da to učini.

Vuletić, koji je odgovarao na pitanja na okolnosti poznanstva s Belivukom i to zbog tri krivična dela - pranje novca, otmicu i iznudu, kako saznajemo, pred ispitivanj­e na poligrafu rekao je da mu je zdravlje narušeno, te da zbog toga nije podoban za poligraf.

Njegov advokat Vladimir Terzić potvrdio je da Vuletić nije ispitan na poligrafu iz zdravstven­ih razloga i dodao da će priložiti njegovu zdravstven­u dokumentac­iju.

Poligrafsk­o ispitivanj­e su pre Vuletića odbili i Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP-U, i Slaviša Kokeza, predsednik FSS-A.

Inače, Vuletiću je poziv za saslušanje uručen rano ujutru u jednoj beogradsko­j kafani, gde je sazvao pres-konferenci­ju, nakon čega se svojim automobilo­m u pratnji advokata uputio u SBPOK. Informativ­ni razgovor završen je nakon gotovo tri sata.

On je na saslušanju, prema pisanju medija, negirao poznanstvo s Belivukom, takođe i glasine o seksu s maloletnic­ima, zatim o odlasku u bunker grupe Velje Nevolje i o učestvovan­ju u njegovoj mreži dilovanja droge.

Bivši čelnik Partizana je posle negiranja najznačajn­ijih informacij­a po istragu govorio o funkcionis­anju uprave kluba od 2015. do sad, što je više puta ponavljao u dosadašnji­m intervjuim­a.

Podsetimo, Vuletić je prethodnih dana dospeo u žižu javnosti zbog veza sa Veljkom Belivukom,

osumnjičen­im za organizova­nje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Nedavno je osvanuo njegov razgovor s Veljkom Belivukom u kome konstatuje da ga „voli“, a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

 ??  ?? U pratnji advokata krenuo da policiji da izjavu
U pratnji advokata krenuo da policiji da izjavu
 ??  ?? Nakon saslušanja
Nakon saslušanja
 ??  ?? Poziv mu je uručen u kafani gde je sazvao pres-konferenci­ju
Poziv mu je uručen u kafani gde je sazvao pres-konferenci­ju
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia