Alo!

Samanta Markl: Moja sestra je obièna SPONZORUŠA!

-

Samanta Markl, polusestra Megan Markl, oglasila se nakon skandalozn­og intervjua bivšeg prinčevsko­g para Opri Vinfri, i za portal „pagesix.com“rekla da je tokom celog tog razgovora „prava istina bila totalno ignorisana i izostavlje­na“.

- Ništa od onoga što je rekla moja polusestra nije tačno. Ona je pričala kako je bila u depresiji, ali to je njen izgovor da se celog života prema ljudima odvratno ponaša, kao da su ljudi obično đubre. Nemam za nju ni trunke empatije, ona je obična plitkoumna sponzoruša - navela je Samanta.

Nju je posebno pogodio deo intervjua u kojem je Megan pričala kako je jedino dete u porodici i da ima „neku polusestru“koju uopšte ne poznaje.

- Nije mi jasno kako je mogla to da kaže pa, zaboga, imamo slike kada smo odrastale zajedno. Možda je ljuta što nisam htela da je vidim od 2008. godine dodala je Samanta. Istovremen­o, i Meganin otac Tomas Markl se, posle izjave kako „ne veruje da je britanska kraljevska porodica rasistička“, u dodatnom razgovoru za kanal ITV osvrnuo na Meganine reči: „Nikada ne bih izdala svog sina Arčija onako kako je mene izdao moj otac“, rekavši da se do sada „najmanje 100 puta“izvinio svojoj kćeri.

- Da, možda nisam bio najbolji otac na svetu, da, možda sam nekoliko puta i pogrešio što sam javno govorio o našem turbulentn­om odnosu, da, nisam smeo bez njenog znanja da se dogovaram sa paparaco foto-reporterim­a pre njenog venčanja… Priznajem, izneverio sam kćer, ali i ona je izneverila mene, jednostavn­o je nestala, iako sam je molio da mi oprosti - ispričao je Tomas i onda neočekivan­o osuo drvlje i kamenje po svom zetu.

- Svi grešimo, ali ja nisam nikad, kao što je to činio njen muž princ Hari, go igrao bilijar i mrtav pijan skakao u bazene u Las Vegasu, niti sam se ikad oblačio kao Hitler - rekao je Tomas, aludirajuć­i na Harijeva „partijanja“iz mladosti, ali i skandal kada se na jednoj zabavi 2005. pojavio sa nacističko­m svastikom oko ruke.

 ??  ?? Samanta Markl izvređala sestru Megan
Tomas Markl: Moj zet je pijanac i budala
Britanski princ Hari sa zlokobnim nacistički­m obeležjem
Samanta Markl izvređala sestru Megan Tomas Markl: Moj zet je pijanac i budala Britanski princ Hari sa zlokobnim nacistički­m obeležjem
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia