Alo!

Anðelina: Klinci pevaju o pištoljima i drogama

- V. M. V. MIŠIĆ

Anđelina važi za jednu od najpopular­nijih pevačica mlađe generacije, a kako je priznala, ne dopadaju joj se moderne pesme u kojima se peva o materijaln­om bogatstvu i opijatima.

- Ne sviđa mi se što niko nije dovoljno iskren. Mnogi pričaju o nekim markama i parama. Deca su počela da traže pištolje, luksuzne šampanjce, automobile i drogu. Sve je to iskrivljen­a slika jer ne živimo više u devedeseti­ma rekla je pevačica. V. M.

Tanja otkrila nove detalje borbe oko starateljs­tva

Pevačica Tanja Savić skoro godinu dana preživljav­a pravu dramu!

Naime, njen život više nije isti otkako je njen suprug Dušan Jovančević na prevaru oteo decu i bez njene saglasnost­i ih odveo u Australiju. Tanja je više puta javno govorila o ovoj temi, a sada je otkrila i kada će se naći pred sudom sa Dušanom, ali i na koji način je uspeo da sinove, bez njene saglasnost­i, izvede iz zemlje.

- Suđenje nam je zakazano za 12. mart i nadam se da će sve biti u moju korist!

Jana Todorović nikada nije krila da su joj ceo život smetale velike grudi. Ono što je sada otkrila je i da bi ih smanjila odavno, da se njen suprug nije tome protivio.

- Imam problem sa mojim prirodnim grudima, ali mi Ivan ne dozvoljava da ih smanjim - jadala se Jana, koja smatra da bi potpuno drugačije izgledala sa manjim poprsjem.

- Želela bih da mi grudi budu kao mrvice. U tom slučaju bih bila mršavija 10 kilograma - ispričala je Jana u emisiji Ognjena Amidžića.

Sa decom se čujem svako jutro u 9 po našem vremenu, po sudskom nalogu. Ranije mlađi sin nije želeo da me čuje, ali sada normalno komunicira­mo - rekla je Tanja, koja svog supruga naziva psihopatom.

- Dušan je psihopata. Ne stavljam mu ja tu etiketu, nego smatram da normalan čovek ne bi majci svoje dece priredio ovaj pakao - kazala je Tanja i otkrila jedan detalj koji ranije nije bio poznat javnosti.

- S obzirom da Dušan gleda samo sebe, a ne druge, pobegao je sa decom. Uradio je to iz nekog straha, bez moje saglasnost­i. Devojka koja je bila naš kućni prijatelj falsifikov­ala je moj potpis, budući da ona i ja imamo slične rukopise, te je u moje ime potpisala saglasnost - ispričala je Savićeva u emisiji „Amidži šou“na TV „Pink“.

„oadi se o devojci koja ima sličan rukopis kao ja i koja je potpisala saglasnost da mogu da putuju u moje ime“TANJA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia