Alo!

Da li vam je seks terapija

-

Američka doktorka Elizabet Maktim napravila je jednostava­n test na osnovu kojeg možete saznati da li vaše seksualne navike izlaze iz okvira klasičnog. Ako na više od tri pitanja odgovorite sa „da“, može se reći da ne pristupate opušteno seksu već je on za vas vrsta terapije.

Da li seks koristite kao oružje? Da li je za vas odnos jedini način da ublažite negativne emocije?

Seks je sjajan za opuštanje kada ste pod stresom. Međutim, za vas je on jedini lek za nervozu i način da se na trenutak opustite i zaboravite na sve. Za vas je seksualni odnos neki vid bega od surove stvarnosti.

Da li vam orgazam pomaže da se osetite živim?

Kada ste pod naletom strasti, vaša žudnja za životom se rapidno povećava i srećni ste što postojite. Međutim, posle vrhunca sve se vraća na staro pa i opšte neraspolož­enje. Za vas je seks poput droge, koja vam jedina pruža trenutke zadovoljst­va. Jedini smisao života vam je orgazam.

Da li volite rizičan seks?

Recimo, to je ona situacija kad imate seks s nepoznatom osobom bez kondoma. Kada radite to na mestima na kojima ne bi trebalo. Kada ste toliko opsednuti željom da ne razmišljat­e racionalno o okolnostim­a.

Da li uvek prećutkuje­te intimni život najboljem prijatelju?

Ukoliko niste poput Samante iz „Seksa i grada“, verovatno vas je sramota da pričate o svom seksualnom životu. Ako se ipak upustite u priču, iznosite samo neke pojedinost­i, i to ne jer vam je neprijatno da pričate o seksu s partnerom, nego zato što smatrate da to što radite nije u redu.

Da li trošite više novca nego što imate?

Spremni ste da date i poslednji dinar zarad seksa. Pritom ne mislimo na prostituci­ju, nego na vašu spremnost da platite skupu večeru ili da kupite galantan poklon, uradite šta god je potrebno samo radi seksa, iako je to iznad vaših finansijsk­ih mogućnosti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia