Alo!

Dečak je odrastao sa psima koji su ga rastrgli!

ISPOVEST TEREZE BOR (78) IZ MOLA KOJA JE IZGUBILA ČETVOROGOD­IŠNJEG PRAUNUKA:

- M. OBADIĆ

„Majka Martina je legla na sina da bi mu sačuvala život, ali nažalost nije uspela“, rekla je za „Alo!“njegova prabaka

Tereza Bor (78) iz Mola, prabaka dečaka D. B. (4), koga su na četvrti rođendan rastrgla dva rotvajlera sa kojima je odrastao, u bolnoj ispovesti za „Alo!“navodi da je njena unuka Martina legla na sina, ali da nije uspela da ga zaštiti od krvoločnih pasa.

Niko u Molu, odakle je Martinin otac Imre Bor, ne zna zašto su rotvajleri napali dete.

- Moj praunuk je s njima odrastao. Igrao se s njima i nikada nisu bili agresivni. Ne znam šta se desilo i zašto su to uradili. Martina je legla na sina da bi mu sačuvala život, ali nažalost nije uspela. Zadobila je ujede po leđima i rukama. Upravo se vraća iz Kliničkog centra u Novom Sadu da bi mogla da sahrani našeg voljenog dečaka - kaže neutešna baka Tereza i dodaje da su dva rotvajlera i doberman koji su bili u kući zapravo psi Martininog bivšeg supruga i da ga je ona posle razvoda molila da ih skloni iz dvorišta.

- Nije mogla ni finansijsk­i da se brine o njima niti je imala vremena. Radi u jednoj fabrici u Adi, morala je da prehrani sina i nije mogla da se posveti psima - kaže starica i dodaje da joj je Imre sin jedinac, Martina jedina unuka, dok joj je D. B. bio jedini praunuk.

Rotvajleri i doberman su zapravo psi Martininog bivšeg supruga i ona ga je posle razvoda molila da ih skloni iz dvorišta

BAKA TEREZA

- Imala je teško detinjstvo. Njena majka je bila šećerni bolesnik, umrla je pre 10 godina. Imre se razveo kada je Martina imala samo godinu dana i uvek smo joj bili velika podrška. Brinula je dugo o majci i evo šta je dočekala - priča Tereza, kojoj je unuka prvoj javila za strašnu nesreću.

Imre je juče sređivao dokumentac­iju za sahranu unuka, koja je zakazana za danas u 13.30 sati, na Rimokatoli­čkom groblju u Senti i nije bio raspoložen

za izjave.

Tragedija se dogodila u utorak, oko 21 sat, u dvorištu porodične kuće u Vozarskoj 5 na periferiji Sente, kada je Martina naručila picu za sinovljev rođendan. Kada je otvorila kapiju da preuzme picu, rotvajleri su nasrnuli na dečaka koji je bio na ulazu u kuću. Martina je skočila da spase sina, ali su psi napali i nju. U Pasterovom zavodu u Novom Sadu, kako „Alo!“saznaje, utvrđeno je da nijedan pas nije imao besnilo.

 ??  ??
 ??  ?? Kuća u kojoj se desila tragedija
Kuća u kojoj se desila tragedija
 ??  ?? Tereza Bor
Tereza Bor
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia