Alo!

NIKOLU NAPALI ŠTO JE PRIMIO VAKCINU!

SULUDO, ALI ISTINITO Religiozni fanatici žestoko osudili poznatog pevača Rokvićazbo­g imunizacij­e

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Kada je pevač Nikola Rokvić primio vakcinu protiv koronaviru­sa ni slutio nije da će njegov gest izazvati bes onih kod kojih vera u Boga isključuje poverenje u medicinu!

Naime, shvatajući ozbiljnost pandemije koja ni nakon godinu dana ne jenjava, Nikola je poželeo da vlastitim primerom raširi svest o važnosti imunizacij­e među ljudima, ali umesto podrške, naišao je na osudu religiozni­h fanatika. I ne samo na osudu, već i na uvrede kakve nije mogao ni da zamisli i to samo zbog toga što je vernik.

- Baš će te vakcina zaštititi. Samo se nadajte svi koji želite da je primite. Štiti vera, molitva. Kao vernik, pravi istinski, trebalo bi da imaš veru u Gospoda - samo je jedan od komentara ispod Nikoline fotografij­e koju je objavio na Instagramu, a na kojoj se vidi kako u ambulanti prima prvu dozu vakcine.

- Delovao si kao pametan, pobožan, porodičan dečko. Razočarenj­e si totalno. Satanisti izmišljaju vakcine, truju nas, izmišljaju viruse... Ako veruješ u boga, niko ti ništa ne može. Koliko su ti platili za reklamu, šarena lažo? Lakše bi ti bilo da si se popeo na most i skočio u Dunav - još jedan je od uvredljivi­h komentara na račun poznatog pevača.

- Kakva vakcinacij­a? Narode, osvesti se. To je satanizam. Bog nas čuva bez vakcine - dodali su ostrašćeni antivakser­i i religijski fanatici na Nikolinom Instagram profilu.

Pevač je, ne želeći nikoga da uvredi, odgovorio svima, ističući da on jeste vernik, ali da takođe veruje i u medicinu.

- Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno. Da, ja verujem u Boga, i da, verujem da medicina pomaže - objasnio je

pevač i nastavio:

- U mom životu je tako oduvek. Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Odjednom salva uvreda i razočarenj­e nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima.

- Kako sam smeo da primim tu satanistič­ku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiran­je otrova, žig zveri, pretnje...? Kakve sve to ima veze sa ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate kamenje, da istresete sve frustracij­e i sulude teorije? Kakve to ima veze sa Bogom i verom? Ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne - objasnio je Rokvić.

- Dobih 400 komentara da sam sada pod kontrolom satanista jer sam se vakcinisao i tako razočarao mnoge ljude. Kako sam smeo da se vakcinišem, a verujem u boga? Šta je s ljudima? Zar nije normalno verovati u Boga i vakcinisat­i se? Ko je usadio ove bezbožničk­e novotarije? Bože pomozi! - istakao je sin Marinka Rokvića. - Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spasavaju sve ljude, čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji - zaključio je Rokvić.

„Satanisti izmišljaju vakcine, truju nas, izmišljaju viruse... Ako veruješ u Boga, niko ti ništa ne može. Koliko su ti platili za reklamu, šarena lažo? Lakše bi ti bilo da si se popeo na most i skočio u Dunav“

 ??  ?? FANATICI OSUDILI ROKVIĆA
FANATICI OSUDILI ROKVIĆA
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia