Alo!

Brena: Primila sam vakcinu jer je to ispravno!

- M. M. S. A.

Folk zvezda Lepa Brena vakcinisal­a se protiv koronaviru­sa i objasnila zbog čega smatra da je to jedina ispravna odluka u ovom trenutku.

- Vakcinisal­a sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikaci­je. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniš­e po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih rekla je Brena.

- Ovo sa svim merama bezbednost­i zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna - zaključila je pevačica za nedeljnik „Stori“.

Pevačicu Seku Aleksić duboko je potresla i šokirala vest o bebisiterk­i za koju se sumnja da je davala bebi tablete za smirenje u odsustvu roditelja, zbog čega joj je određen pritvor. Seka je ispričala da u svoje dadilje ima poverenje jer se potrudila da ih dobro upozna pre nego što ih je angažovala za svoje sinove Jakova i Jovana.

- U našoj državi mora da postoji sistem koji će to da kontroliše. Ukoliko neko maltretira nečije dete, on mora negde da bude zapisan, njegov lik mora da se vidi! U ovo mora da se uključi država i moraju da se uključe ozbiljne ustanove. Postoje ljudi iz ovog posla koji su sjajni i koji savesno rade svoj posao. Srećom, ja imam sjajne dadilje, u koje imam beskrajno poverenje rekla je pevačica i dodala:

- Prvu dadilju, koja sada čuva mog starijeg sina, upoznala sam slučajno, preko prijatelja... Radila je u vrtiću i ona naše dete uči i da čita i da piše. Edukuje ga, prave raznorazne čestitke, uči ga pesmice... Nije posao dadilje da uzme dete, nahrani ga i uspava. Dadilja je nešto što u nekom momentu zamenjuje roditelja, kada roditelj radi, putuje... - ispričala je Seka.

- Drugog sina čuva jedna gospođa koju sam upoznala posredstvo­m moje prve dadilje. Upoznala sam se sa njenim životom, sa njenom porodicom. Pokušavala sam psihički da je upoznam jer moram njoj da ostavim dete - navela je Seka u emisiji „Jutro“na TV „Prva“.

„Ukoliko neko maltretira nečije dete, on mora negde da bude zapisan, njegov lik mora da se vidi“, SEKA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia