Alo!

Nosim patike dva broja veaee!

- S. R.

Moda me je uvek fasciniral­a, uvek sam se trudio da se oblačim u korak s vremenom.

Siniša Mihajlović, Srbin koji već 30 godina živi u Italiji, poručio je ovo u intervjuu za internet magazin „autpamp“(outpump) u kojem je pričao o svom odnosu prema modi i, kako se navodi, njegovoj estetskoj evoluciji.

- Dajem veliku važnost odeći i načinu predstavlj­anja. Privatno volim da obučem trenerku ili šorts, da bi mi bilo udobno, ali u javnosti želim da se oblačim kako najviše volim. I veoma sam oprezan kako se oblačim, možda i previše. Odeću pripremam za celu nedelju, od ponedeljka do nedelje, sa svime što je deo toga, od cipela do kape. Takođe, uvek imam spremne zamene ako pada kiša ili bude veoma hladno - rekao je Miha.

Stil mu se menjao...

- Išao sam obrnutim smerom, kao mladić sam nosio odelo i kravatu, sada se oblačim na mladalački­ji način.

Ne volim košulje i kravate, više volim majice, prsluke i rolke. Zapravo nosim košulje, ali ne bele, već radije od teksasa ili tople za zimu.

Obuća mu je, kaže, veoma važna. - Cipele su prilično raznovrsne, kao i garderoba. Često nosim one sa efektom iznošenost­i, pa zatim patike...

A kad bira obuću, misli i na sinove...

- Deca me savetuju, uvek s njima gledam cipele. Moj broj je 42, ali volim da nosim cipele nekoliko brojeva veće. Čak i patike uzimam 44 ili 45, pa ih nose i moja deca - rekao je, između ostalog, trener Bolonje i dodao da voli da njegova ekipa na utakmice dolazi u klupskoj odeći zato što uniformisa­nost pamti kao lep deo odrastanja u komunistič­koj zemlji.

 ??  ?? U korak s modom: Siniša Mihajlović
U korak s modom: Siniša Mihajlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia