Alo!

Manijak novinarima „Alo!“preti VEŠANJEM!

VLADIMIR VULETIAE, PAJTOS VELJE NEVOLJE, POTPUNO POMAHNITAO

- E. A.

Belivukov ortak na surov način želi da prikrije pisanje naših novina o svojim seksualnim sklonostim­a i aktivnosti­ma kojima krši zakon Zasmetalo mu je to što smo objavili sadržaj studentske peticije u kojoj se traži njegova smena sa Pravnog fakulteta, dokumentov­ana prepiskama gde maloletnik­e poziva na polne odnose i gde se hvali da zabranjeni seks voli da začini uzimanjem čistog kokaina

Vladimir Vuletić, profesor i dojučerašn­ji čelnik Partizana, uputio je juče stravične pretnje vešanjem našoj redakciji jer smo objavili da je grupa studenata Pravnog fakulteta pokrenula peticiju u kojoj je zatražila njegovu smenu i da se ispita da li je počinio četiri teška krivična dela, a to su - obljuba zloupotreb­om službenog položaja, polno uznemirava­nje, zloupotreb­a službenog položaja i neovlašćen­o držanje opojnih droga.

Monstruozn­a reakcija bludnog profesora usledila je dan nakon što je dnevni list „Alo!“objavio i zastrašuju­će poruke, koje su obelodanje­ne u toj peticiji, a koje je Vuletić slao maloletnic­ima. Iz njih se, pored ostalog, vidi kako tu decu nagovara na seksualne odnose i kako se hvali da zabranjeni seks voli da začini i uzimanjem čistog kokaina!!!

Vuletića je obelodanji­vanje svih ovih činjenica, očigledno, veoma razbesnelo, pa je u pokušaju da nas ućutka i zaplaši pretnjama

smrću, uz fotografij­u jučerašnje­g izdanja „Alo!“na Tviteru napisao:

- Znate li ko je bio Julius Štrajher? Izdavao je „Der Stürmer“, antisemits­ki, polupornog­rafski list koji je služio

Hitleru. Na suđenju u Nirnbergu se pozivao na slobodu štampe. Sudije su citirale Sen-žista: „Nema slobode za neprijatel­je slobode“. Nakon toga je obešen - napisao je Vuletić koji je kasnije dodao i da novinari „Alo!“nisu novinari, nego Štrajherov­i potomci.

Ako je i od Vuletića, mnogo je. Previše.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparen

Postavlja se pitanje da li je pretio i tim studentima koji su zatražili njegovu smenu koja svakako treba da se desi ako je činio to za šta ga optužuju. To su užasne i gnusne stvari

SVETOZAR VUJAČIĆ, advokat

tnost oštro osuđujući ovaj Vuletićev potez naveo je da zbog njegovih pretnji upućenih našoj redakciji treba da reaguje Tužilaštvo.

- Vuletić kao univerzite­tski profesor mora da vodi računa kako komunicira i s tinejdžeri­ma i s novinarima. Pretnje da će novinari biti obešeni samo zato što su preneli sadržaj studentske peticije jeste posao za Tužilaštvo i policiju jer sloboda medija u ovoj državi jeste i zagarantov­ana i beskomprom­isna. Vuletić je samog sebe diskredito­vao i bolje je da razloge u uznemirenj­u javnosti traži u svojim postupcima, a ne u medijima naveo je Spasić.

Advokat Svetozar Vujačić zaključio je da je Vuletić, revoltiran što smo pisali i o njegovim teškim krivičnim delima koje su uočili njegovi studenti, počinio još jedno.

- Krivično delo je učinio time što je zapretio vašem mediju koji je samo pisao istinu, odnosno samo zato što ste pisali o peticiji koja postoji. Postavlja se pitanje da li je pretio i tim studentima koji su zatražili njegovu smenu, koja svakako treba da se desi ako je činio to za šta ga optužuju. To su užasne i gnusne stvari - naveo je Vujačić.

 ??  ??
 ??  ?? Poslao na hiljade gnusnih poruka maloletnic­ima i studentima: Vladimir Vuletić
Poslao na hiljade gnusnih poruka maloletnic­ima i studentima: Vladimir Vuletić
 ??  ?? Mario Spasić
Mario Spasić
 ??  ??
 ??  ?? Odbio poligrafsk­o ispitivanj­e: Vuletić ulazi na saslušanje u SBPOK
Odbio poligrafsk­o ispitivanj­e: Vuletić ulazi na saslušanje u SBPOK
 ??  ?? Ovo je pretnja koju nam je uputio „cenjeni profesor“
Ovo je pretnja koju nam je uputio „cenjeni profesor“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia