Alo!

Ortaka Velje Nevolje žele za lidera opozicije!

ŠOKANTNO: Protivnici aktuelnog režima veličaju lik i delo razvratnog Vladimira Vuletića

-

Čovek koji se sumnjiči da je pedofil, narkoman, prodavac ispita, portparol mafije, koji je ispitivan na okolnosti tri krivična dela, pranje novca, otmica i iznuda, zaslužuje da bude đilasovski lider ekstremist­a Ali, mafija neće proći

NEBOJŠA BAKAREC, narodni poslanik

Vladimir Vuletić, koji je pre nekoliko dana ispitivan u SBPOK-U zbog povezanost­i s kriminalni­m klanom Veljka Belivuka i čiju smenu je zatražila grupa studenata zbog indicija da seksualno iskorišćav­ao i njihove kolege i maloletnik­e, verovali ili ne, postao je nova opoziciona ikona!

Protivnici aktuelne vlasti i simpatizer­i opozicije ovih dana na društvenim mrežama pružaju mu reči podrške, predstavlj­aju ga kao žrtvu režima i ubeđuju da je on taj koji može da pobedi Aleksandra Vučića. Brojni mediji bliski delu opozicije okupljene oko Dragana Đilasa takođe u nebo dižu Vuletića i daju mu ogroman prostor da se pere od optužbi da je blisko sarađivao s Veljom Nevoljom o čemu svedoče i njihovi telefonski razgovori.

- Profesore, ukoliko pobedite ovo zlo, zaslužujet­e da promenimo parolu da jedan ode a dvojica da se vrate - glasi jedan od tvitova upućenih Vuletiću, a koji je on podelio na svom Tviter nalogu sa oduševljen­jem.

- Jedan da ode - možda Vučić, dvojica da se vrate - možda Belivuk i Miljković pokušao je jedan tviteraš da rastumači rečenicu koja je oduševila Vuletića, kome su pristalice opozicije pisale i da će uvek biti uz njega bez obzira na sve optužbe, da je on čovek koji može da pokrene talas promena u Srbiji i slično.

Poslanici SNS-A nisu nimalo iznenađeni ovom situacijom...

- Sramota od čoveka zaslužuje da bude đilasovski lider ekstremist­a. Ne zaslužuje da bude profesor čovek koji se sumnjiči da je pedofil, narkoman, prodavac ispita, portparol mafije, koji je ispitivan na okolnosti tri krivična dela, pranje novca, otmica i iznuda. A onda odbije poligraf istine. Mafija neće proći - kaže Nebojša Bakarec.

- Medijsko i političko okupljanje oko bliskog prijatelja Belivuka, koji ga voli i koji mu donosi nešto u znak zahvalnost­i, najbolji su dokaz ko je sve sebi pronašao stranu među onima koji su spremali snajper za Aleksandra Vučića. To su njihovi heroji i lideri, njihova slika i prilika - zaključuje Vladimir Orlić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia