Alo!

Bankrotira­la sam!

- M. M. V. ĐORĐEVIĆ

Pop zvezda Marija Šerifović trenutno je u Americi odakle redovno pozdravlja svoje fanove na Jutjubu, a sada je sve šokirala priznanjem da je ostala bez para. Naime, Marija je snimala video u kojem je objasnila šta sve kupuje dok je u Americi, pa se požalila da su mnoge stvari skuplje nego u Srbiji.

- Trošim sto dolara dnevno. Bankrotira­la sam, definitivn­o - rekla je Marija i prokomenta­risala:

- Poslednjih godinu dana honorarno zarađujem od Jutjuba. Nedostaje mi normalan život i publika - iskrena je bila Šerifoviće­va.

Nije tajna da se Ceca Ražnatović trudi da na svakom javnom pojavljiva­nju ostavi utisak, a to je dokazala još jednom kada je na ročište u Prvom osnovnom sudu došla odevena po poslednjoj modi.

Naime, pevačicu je dovezao vozač, a do ulaza ju je dopratio advokat. U stilu velike zvezde, oči je prekrila velikim „guči“ naočarama iz najnovije kolekcije, koje staju oko 500 evra. Na sebi je imala bele pantalone, džemper, kaput i čizme, a jedino je njena torba bila crna, i to ni manje ni više nego brenda „Luj Viton“, koja košta tričavih 1.710 evra. Ogrnula se „tedi“kaputom od vrtoglavih 3.500 evra, a na nogama je imala „balensijag­a“čizme od 800 evra. Kada je džemper „monkler“u pitanju, za njega je izdvojila takođe 800 evra, a za pantalone jednog komercijal­nog poznatog brenda 35 evra.

Ražnatović­eva je vlasnica najnovijeg modela telefona „ajfon“od kojeg se ne razdvaja, a za koji je izdvojila oko 1.500 evra. Ako uzmemo u obzir činjenicu da u torbi verovatno ima i novčanik koji je podeblji, dolazimo do cifre od 10.000 evra. Široko, nema šta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia