Alo!

Male tajne dubokog grla

-

LAKTOVI

- verovali ili ne, nežno lickanje tanane negovane kože na ovom delu tela zagolicaće njenu maštu, ali i izazvati jezu po čitavom telu. Kladimo se da vam taj deo dosad nikada nije pao na pamet!

USMINE

- često tokom seksa, naročito oralnog, usnice ostanu zanemarene ili ih naprosto uzmu zdravo za gotovo. Neka partner nežno prstima prelazi preko njih, gricka ih ili sisa... Oboje će uživati!

ANUS

- mnogo žena voli stimulacij­u ovog dela tela, ali se stide da to kažu, pa mu se najčešće ne posvećuje dovoljno pažnje. Eksperimen­tišite polagano i uvek koristite puno lubrikanta.

PODRUČJE

ISPOD GRUDI zaboravite nakratko njene bradavice i same grudi i za promenu se posvetite području ispod njih. Ta oblast je veoma osetljiva, pa ćete osetiti da se ježi i pri najmanjem vašem dodiru.

ZADNJA STRANA KOLENA - Zana je pevala „Dodirni mi kolena“, ali mi ipak preporučuj­emo zadnju stranu kolena zbog koje će ona zanosno da šapuće „Još, i još, i još“...

U slučaju da ne znate, pojam duboko grlo odnosi se na kultni istoimeni pornić, a podrazumev­a da pri oralnom seksu, celi vršnjak partnera završi u vašim ustima i to sve do njegovog korena. Nauka nema objašnjenj­e šta je toliko uzbudljivo u džaranju krajnika penisom, ali jedno je istina - muškarci to obožavaju. Čitav štos u tom zahvatu je da naučite da kontroliše­te svoj refleks za povraćanje. Kad osetite da vam se diže želudac, stanite, udahnite i potom nastavite. Najbolje je da uvežbate sa, recimo, bananom ili prstom. I ne zaboravite da dišete kroz nos!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia