Alo!

Momiroviae: Sopot aee dobiti 220 kilometara kanalizaci­je

- E. A. E. A.

Opština Sopot će kroz realizacij­u programa „Čista Srbija“dobiti 220 kilometara kanalizaci­je i tri fabrike za preradu otpadnih voda, najavio je juče ministar građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Tomišlav

država donosila pakete pomoći da održi zaposlenos­t, a sada je cilj da se da se onima koji nemaju posao pruži podrška i optimizam i pomogne da pokriju osnovne troškove.

Momirović tokom posete toj beogradsko­j opštini.

On je sa predsednik­om lokalne samouprave Živoradom Milosavlje­vićem i direktorim­a javnih komunalnih preduzeća razgovarao o ulaganjima u komunalnu

Agencija za ocenu kreditnog rejtinga „Fič“u poslednjem izveštaju, od 19. marta 2021, potvrdila je ocenu kreditnog rejtinga Srbije na nivou od BB+ i zadržala stabilne izglede za njegovo dalje povećanje, saopšteno je iz Ministarst­va finansija. Ministar Siniša Mali, istakao je da su još jednom prepoznati odlični ekonomski rezultati Srbije, ostvareni u periodu pre i tokom pandemije. - Ovim je potvrđeno da su uspešno sprovedene sve ekonomske mere. Veliki šokovi izazvani korona krizom su izbegnuti, zadržali smo radna mesta, a država i novim ekonomskim merama nastavlja da svodi posledice na najmanju moguću meru - rekao je Mali. i saobraćajn­u infrastruk­turu na teritoriji Sopota.

- Opština Sopot postala je značajna za ceo Beograd i želimo da taj razvoj podržimo i da nastavimo investicij­e u tom pravcu. Zaključili smo da moramo neke puteve da obnovimo, pre svega ovaj od Ðurinaca do Sopota, kao i neke pružne prelaze, tako da mislim da nas u narednom periodu očekuje dosta živa investicio­na aktivnost ovde - dodao je ministar građevinar­stva.

 ??  ?? Siniša Mali
Siniša Mali
 ??  ??
 ??  ?? Tomislav Momirović
Tomislav Momirović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia