Alo!

Aleksandra: Aeerku su mi napali nasred ulice!

- V. M. V. M.

Nije tajna da Nenad Aleksić Ša teško podnosi činjenicu da ga je supruga Ivana ostavila, ali izgleda da mu još teže pada kada se posvađa sa svojom ljubavnico­m Tarom Simov. Gotovo svaki njihov sukob završi se u žestokoj svađi i raskidu, a par se nakon nekoliko sati pomiri.

Međutim, kako se čini, poslednja svađa u nizu teško je pala reperu, koji se požalio svojim cimerima da su mu živci popustiti.

- Plašim se da ću da poludim jer mi nije dobro. Ne mogu da verujem šta mi se sve dešava i šta Tara sve radi. Strahujem da ću izgubiti razum, a onda nikome neću trebati. Pukao sam, ne smem da izađem napolje jer ne znam šta me čeka van ove kapije. Ne znam kako ću da uđem u stan u kojem sam živeo... Teško mi je što povređujem ljude oko mene jer sve emotivno doživljava­m. Zbog toga se plašim da ću da poludim - jadao se Ša svom prijatelju Franu, koji je bezuspešno pokušavao da ga uteši.

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je da je njena ćerka nedavno bila žrtva vršnjačkog nasilja. - Deca su uvek bila ogledalo svojih roditelja. Ja sam u šoku da u 21. veku postoje toliko nevaspitan­a, bezobrazna i pakosna deca koja maltretira­ju, kinje i diraju manju decu od sebe, a ni sama nemaju desetak godina - započela je Subotićeva i objasnila šta se desilo njenoj ćerki:

- Danas je jedna devojčica od 10 godina iz komšiluka pokušala da otme telefon i ranac mojoj ćerki i baci u đubre jer joj nije bila simpatična. Žao mi je tog deteta, ko zna šta prolazi u svojoj kući, pa je tako naučeno - ali šta god to bilo, nema prava da dira drugu decu. Užas! - napisala je Aleksandra i zaključila:

- Biće dana kada ću da naletim na tu decu... Inače jako osuđujem i mrzim vršnjačko nasilje - to je strašno i neprihvatl­jivo!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia