Alo!

Mozzart pokreaee besplatne škole sporta - prijave su u toku!

-

Šampioni žele da sport ponovo bude dostupan svoj deci! U saradnji sa brojnim osvajačima medalja, Mozzart pokreće veliki projekat Besplatne škole sporta, u okviru kojeg će šest meseci finansirat­i treninge fudbala i odbojke u Beogradu, košarke u Nišu i rukometa u Aranđelovc­u. U tom periodu će oko 300 mališana moći da trenira bez ikakve naknade, što je velika olakšica za roditelje, a akciju su podržala najveća imena našeg sporta.

Među njima je i Stefan Jović koji je oduševljen idejom da se u njegovom rodnom gradu 17. aprila održi javni čas košarke, a prethodno će u Beogradu biti javni čas fudbala (4. aprila) i odbojke (10. aprila). U Aranđelovc­u je za 24. april zakazano rukometno druženje sa Ratkom Nikolićem. Na tim probnim časovima sa asovima će biti odabrano po 70 polaznika svake školice.

- Za decu je nekada najbolji poklon bila lopta, jer su više vremena provodili napolju, na igralištu – priseća se Stefan Jović. - Talenat, posvećenos­t i trud su bili dovoljni da ih spazi neki lokalni klub, u kome bi mogli da treniraju i razvijaju se bez obzira na platežne moći roditelja. Danas se dosta novca na mesečnom nivou izdvaja za članarine, a kroz ovakve projekte želimo da pošaljemo važnu poruku – sport bi trebalo da bude dostupan svoj deci.

Specijalna iznenađenj­a spremaju se za javni čas fudbala, a legendarna odbojkašic­a Vesna Čitaković prisustvov­aće prvom javnom času odbojke u Beogradu 10. aprila.

- Ovo je jedna sjajna akcija, veliko mi je zadovoljst­vo što ću biti deo nje. Svedoci smo da danas mnogi baš zbog nedostatka sredstava odustaju od bavljenja sportom, a ovim projektom to možemo promeniti i dokazati da nije sve u novcu. Sport je uvek u modi, bitno je da se deca bave njim – istakla je Vesne Čitaković.

Prijave se šalju na adresu besplatnes­kolesporta@ mozzartspo­rt.com. Za fudbal i košarku mogu se prijaviti dečaci od 7 do 10 godina, za odbojku devojčice od 8 do 11 godina, a za rukomet dečaci i devojčice uzrasta od 8 do 11 godina.

Najbolji polaznici svake školice će pohađati prestižne kampove Dejana Stankovića (Deki 5), Miloša Teodosića (Teo 4), Aleksandra Atanasijev­ića i Nikole Rosića (Play Volley), kao i kamp Ratka Nikolića.

 ??  ?? Košarkaški reprezenta­tivac Stefan Jović podržao je ovaj projekat
Košarkaški reprezenta­tivac Stefan Jović podržao je ovaj projekat
 ??  ?? Talenat nema cenu
Talenat nema cenu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia