Alo!

Dana krila da je Bogoljubov­a aeerka!

ALO! EKSKLUZIVN­O OTKRIVA Naslednica najbogatij­e porodice u Srbiji upoznala supruga na neobičan način

- MARTINA MITROVIĆ

Danica Karić, ćerka najpoznati­jeg srpskog biznismena i političara Bogoljuba Karića, već četiri godine je u srećnom braku sa Nikolom Stojiljkov­ićem koji potiče iz Vranja, a kako „Alo!“ekskluzivn­o otkriva, Dana je svog supruga prilikom upoznavanj­a stavila na test!

Naime, članica najbogatij­e porodice u Srbiji upoznala je oca svoja dva sina na jednoj svadbi kod zajedničke prijatelji­ce i već tada su među njima sevnule varnice. Međutim, Dana tada nije želela da se predstavi svom budućem partneru, pa mu nije rekla da joj je otac Bogoljub Karić i da potiče iz jedne od najbogatij­ih porodica u Srbiji.

- Dana i Nikola uživaju u stabilnom braku i srećnom porodičnom životu već nekoliko godina, a malo ko zna kako je izgledao početak njihove veze. Upoznali su se na venčanju zajedničke drugarice, zbog koje je Nikola iz Vranja došao u Beograd - priča naš izvor na početku razgovora za „Alo!“i dodaje da su i Dana i Nikola odmah pokazali simpatije jedno prema drugome.

- Iako se Nikola Dani dopao na prvu loptu, ipak je rešila da ga stavi na test i da mu ne kaže kako se preziva. To je uradila jer je želela da vidi kakav je Nikola i da li ga interesuje ona ili njen novac ispričao je izvor za

„Alo!“i dodao da je naslednica porodice Karić iste večeri napravila prvi korak.

- Dana je pozvala Nikolu da prošetaju gradom, a potom i da svrate u njen stan u centru prestonice, što je on uradio. Te večeri su pričali o svemu, rastali su se tek pred jutro i dogovorili su se da se vide ponovo. Dana ja narednog dana poslala svog vozača po

Nikolu, što je njemu bilo neobično, ali je ništa nije pitao o tome. Viđali su se narednih dana koje je proveo u Beogradu i bilo mu je čudno što svuda s njom, osim privatnog vozača, idu i telohranit­elji. Tada ju je otvoreno pitao ko je zapravo ona, ali je Dana vešto izbegla odgovor - priča naš izvor i otkriva da je Bogoljubov­a ćerka želela najpre da se uveri da je Nikola pravi muškarac za nju.

Budući da je Nikoa la tada morao da se vrati u rodno Vra, nje, gde je živeo sa roeljima, diteljima, nastavili su da se čuju telefonom i da se viđaju svaki put kada Stojiljkov­ić dođe u Beograd. - Kada god je mogao dolazio je da se vidi sa Danom, a emocimeđu je među nji

„Dana i Nikola su se upoznali na venčanju zajedničke drugarice, zbog koje je Nikola iz Vranja došao u Beograd“ ,,Kada je na svadbi zajedničke drugarice prvi put videla Nikolu, nije htela da mu kaže da se preziva Karić jer se plašila da će on biti s njom samo iz koristi“, priča izvor „Alo!“

su svaki put bile sve jače i jače. Tek kada se potpuno uverila da ih vezuje iskrena ljubav a ne korist, rešila je da ga predstavi svojoj porodici i prijatelji­ma. Nikola je nakon nekoliko meseci shvatio da se zabavlja sa ćerkom Bogoljuba Karića, ali to nije promenilo njihov odnos. I dalje su se ponašali kao običan par, a nakon izvesnog vremena, Nikola se preselio u Beograd, a ubrzo potom su se i venčali - ispričao je naš izvor na kraju.

Inače, Karićeva je svojevreme­no otkrila kako je upoznala svog supruga.

- Bili smo na istoj svadbi i desilo se da smo poslednji stigli na red za fotografis­anje s mladencima. Ugledala sam ga i odmah mi se svideo, pa sam mu otvoreno predložila da ispoziramo zajedno - ispričala je tada Dana.

 ?? FOTO: ATA IMAGES ??
FOTO: ATA IMAGES
 ?? FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ ??
FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia