Alo!

Kokeza podneo ostavku!

- E. A.

Slaviša Kokeza, sada već bivši predsednik FSS-A, bio je opsednut svojom devojkom Tamarom Lazić i bolesno ljubomoran na njenog bivšeg dečka Borisa Jeljcina juniora, unuka bivšeg ruskog predsednik­a, po kome je i dobio ime, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“.

Kako je veza Lazićeve i Jeljcina godinama punila stupce kako domaće, tako i svetske štampe, Kokeza je još na početku veze sa manekenkom znao na kakav stil života je ona navikla, te se trudio da joj u svemu udovolji.

- On je u početku bio jako ljubomoran na Borisa Jeljcina, te je želeo da bude bolji od njega. S obzirom na to da bivšem dečku svoje drage nije mogao da parira ni po godinama, ni po fizičkom izgledu, odlučio je da sve to nadoknadi parama, a manekenki je punio glavu da će uskoro biti još moćniji, te da će jednog dana biti premijer Srbije - ističu naši izvori i dodaju da je, upravo zbog te bolesne ljubomore, Kokeza spiskao stotine hiljade evra da bi osvojio ljubav manekenke.

- Prelepoj Tamari je imponovala pažnja Kokeze. Veza sa Jeljcinom je davno pukla, karijera joj je krenula silaznom putanjom, te joj je bilo i vreme da se skrasi, pa su to bili dodatni motivi da pruži šansu Kokezi ističu naši izvori.

Bivši prvi čovek FSS-A je svojoj voljenoj obezbedio stan, kola, najluksuzn­ija putovanja, obuću, garderobu, nakit, tašne. Doduše, ispostavil­o se da je sve to finansirao milionima koje je „zaradio“muljanjem na carini.

A nije mu bilo teško da dođe do firmirane garderobe jer, kako je „Alo!“juče pisao, Kokeza

i njegova ekipa švercovali su naftu, skupe cigarete i drugu akciznu robu, a kako stvari stoje, bez njihove dozvole se proteklih godina u Srbiju nije moglo uvesti nijedno parče firmirane garderobe.

- Kokeza i pripadnici njegove carinske mafije su udarali klasični reket uvoznicima tekstila. Ko je pristajao da im plaća, dobijao je razne benefite, te su prikazival­i da određeni uvoznici uvoze mnogo manje nego što su realno uvezli. Ko je odbio da im plati reket, nije ni mogao da uvozi - istakli su naši sagovornic­i.

 ??  ?? Tamara Lazić je dugo bila u vezi sa Borisom Jeljcinom, unukom bivšeg predsednik­a Rusije
Tamara Lazić je dugo bila u vezi sa Borisom Jeljcinom, unukom bivšeg predsednik­a Rusije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia