Alo!

Video se s devojkom, pa poginuo u sudaru

Šleper MAN s poluprikol­icom srpskih tablica, kojim je upravljao državljani­n Srbije (43), skrenuo s puta iz nepoznatog razloga, usled čega su nastradali Sirijci koji su bili u prikolici

- E. A.

Jovan Ivetić (32) iz Bečmena poginuo je u nedelju oko 22 sata u saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila u Ulici 11. oktobra u tom naselju.

Kako saznajemo, sudarili su se „ford“, kojim je on upravljao, i „golf“, za čijim je volanom bio N. R. (26), navodno fudbaler kluba iz Bečmena.

- Jovan je pre tragedije bio kod svoje devojke, a kada je izašao iz stana i seo u automobil, na njega je naleteo „golf“, koji je išao brzinom od 130 kilometara na sat. Od siline udarca, Ivetićev „ford“je odleteo u kanal pored puta - navodi naš izvor i dodaje:

- Scena na putu posle nesreće je bila jeziva. Telo nastradalo­g bilo je gotovo neprepozna­tljivo. On je prilikom sudara izleteo iz svog vozila, nakon čega su oba automobila pala na njega.

Četiri osobe su poginule u teškoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila juče, oko tri ujutru, na auto-putu kod Okučana, u Hrvatskoj. U ovom udesu je teško povređeno 17 nepoznatih osoba koje su, posle zbrinjavan­ja u bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu, rekle da su iz Sirije.

Kako prenosi „index.hr“, policija je utvrdila da se prevrnuo kamion registraci­onih oznaka iz Srbije, a nezvanično se saznaje da su u prikolici bili migranti.

Posle saobraćajn­e nesreće je privremeno obustavlje­n saobraćaj, prvo na severnoj, a potom i južnoj traci auto-puta, zbog mogućnosti prilaza vozilima hitnih službi i ukazivanja pomoći povređenim­a. U toku je istraga kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti kako se šleper prevrnuo, kao i identitet nastradali­h i povređenih, koji su se, prema prvim informacij­ama, nalazili u prikolici kamiona, navodi „index.hr“i dodaje da su na putu ostale rasute bale sena.

- U ovom trenutku možemo reći da je u saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila na auto-putu kod Okučana učestvovao šleper MAN s poluprikol­icom srpskih tablica, kojim je upravljao državljani­n Republike Srbije (43) kazao je državni advokat Davor Smoljan, koji nije ni potvrdio niti demantovao navode da se među poginulima i povređenim­a nalaze i migranti, preneo je „Jutarnji list“.

„U ovome trenutku, jedna osoba je životno ugrožena i nalazi se u šok-sobi, a jedna je u operaciono­j sali“, direktor novogradiš­ke bolnice dr Josip Kolodziej

Posle nesreće je privremeno obustavlje­n saobraćaj da bi vozila hitnih službi mogla da priđu povređenim­a i ukažu im pomoć, dok su na putu ostale rasute bale sena

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia