Alo!

Boško se iživljavao, ĐILAS ZANEMEO!

Tužno je gledati kako bivši gradonačel­nik, visoki funkcioner i predsednik DS-A, ćuti dok mu predsednik Dveri drži lekcije o toj istoj bivšoj vlasti, poručila Tadićeva savetnica

- E. A

Ne smiruju se trvenja u redovima opoziciona­ra, a za haos u tom taboru ovih dana je kriv niko drugi do Boško Obradović, lider Dveri i jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa, predsednik­a SSP-A.

Obradović, koji je prošle nedelje Borisu Tadiću poručio da mora hitno u penziju, je tokom gostovanja sa Đilasom u jednoj televizijs­koj emi- siji pokazao da ni njega preterano ne ferma. Takvo ponašanje lidera Dveri jedva su dočekali najbliži Tadićevi saradnici koji su Đilasu poručili da ga je tužno gledati.

- Tužno je gledati kako večeras bivši gradonačel­nik, visoki funkcioner i predsednik DS-A ćuti dok mu predsednik Dveri drži lekcije o toj istoj bivšoj vlasti. Đilas je večeras prećutao napad na sve što je predstavlj­ao do 2012. godine - napisala je Marina Komad, portparolk­a stranke Borisa Tadića. Ona je prokomenta­risala i dijalog pod pokrovitel­jstvom Evropske Unije.

- „Meni nije šef ni Vučić, ni Đilas, mi smo Dveri, mi smo treći put.“I zato anti-eu Dveri podržavaju Đilasovu pro-eu platformu i učestvuju u dijalogu u kom poseduju evroparlam­entarci - istakla je Marina Komad.

I Konstantin Samofalov, portparol Tadićevog SDS-A, opleo je po lideru SSP-A Draganu Đilasu.

- Koliki li je to, i čime je izazvan, strah u grupi okupljenoj oko Đilasa, pa već sada ovako orkestrira­no preko raznih svojih Dveri napadaju Tadića, pre nego što se uopšte kandidovao? Kakva je to drama, o čemu se radi? Komedija - napisao je Samofalov na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Boško Obradović, svojim ponašanjem uspeo je da izazove reakciju Dragana Šutanovca, nekadašnje­g predsednik­a Demokratsk­e stranke.

- Još dva Boškova gostovanja i EU će da pojede onaj izveštaj i da se izvini građanima Srbije napisao je on na Tviteru i dodao:

- Boško nema stav, već su mu ga stavili i sad je kao pokvarena ploča. Čuj Tadić mu kriv, a Đilas je ok. Pa stvarno.

Boško nema stav, već su mu ga stavili i sad je kao pokvarena ploča. Čuj Tadić mu kriv, a Đilas je OK

DRAGAN ŠUTANOVAC

Obradović, koji je prošle nedelje Borisu Tadiću poručio da mora hitno u penziju, tokom gostovanja sa Đilasom u jednoj televizijs­koj emisiji pokazao je da ni njega preterano ne ferma

 ??  ?? Marina Komad
Marina Komad

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia