Alo!

Velja iz zatvora KOMANDUJE SARADNICIM­A!

Veljko Belivuk poruke saradnicim­a na slobodi prenosi preko drugih zatvorenik­a, koji pristaju da ispune svaki njegov zahtev zbog straha za svoju bezbednost po izlasku na slobodu

- E. A.

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je u februaru uhapšen zbog najmanje tri ubistva, otmica i drugih najtežih krivičnih dela, navodno iz zatvora upravlja članovima svoje kriminalne grupe, koji u njegovo ime nastavljaj­u da zastrašuju pretnjama, ucenjuju i reketiraju građane, ali i poznate ličnosti!

Kako „Alo!“saznaje, Belivuk poruke saradnicim­a šalje preko drugih zatvorenik­a, koji pristaju da ispune svaki njegov zahtev zbog straha za svoju bezbednost po izlasku na slobodu.

- Ćelija u kojoj se nalazi vođa navijača Partizana maksimalno je obezbeđena, pa su njegov jedini kontakt sa spoljnim svetom upravo ostali pritvoreni­ci i zatvorenic­i. Sumnja se da ih Belivuk primorava da šalju poruke njegovim saradnicim­a, koji potom, prateći uputstva vođe, obavljaju poverene prljave zadatke. Budući da su pritvoreni­ci i zatvorenic­i upoznati sa monstruozn­im zločinima za koje se Belivuk sumnjiči, niko se ne usuđuje da mu kaže „ne“. Vođa navijačke grupe „Principi“navodno nikada ne koristi istog zatvorenik­a za ulogu „pismonoše“, već svojim sledbenici­ma svaku poruku šalje preko različite osobe - navodi naš izvor.

On dodaje da je bahatost članova Veljine grupe otišla i korak dalje, pa su na njegov zahtev postali aktivni i na društvenim mrežama, gde građane i poznate ličnosti pozivaju da „ne okreću leđa vođi“, a navodne dužnike da „vrate pare koje duguju“.

Metu na čelo, kako prenose mediji, stavili su starleti Tamari Đurić, koju su u telefonsko­m razgovoru optužili da Velji Nevolji duguje 200 evra.

- Slino jedna, hoću da je*em i tebe i tvog verenika! Jesi li čula?! Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna? poručio je nepoznati muškarac starleti pretećim glasom.

Kako je objavljeno, telefonski poziv navodno je dobila i Jelena Krunić, bivša učesnica rijalitija, od koje je nepoznat glas tražio da se izvini Veljku Belivuku i demantuje izjave u kojima ga je nazvala „Veljicom Nevoljicom pi*kicom“.

Takođe, poziv je neprijatno iznenadio i Radeta Petrovića, koji je bio vođa navijača jedne Partizanov­e frakcije, suprotstav­ljene onoj koju je vodio Belivuk.

- Kaži mi, budući da je Velja sada unutra, planiraš li da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? - pitao ga je glas sa druge strane telefona, na šta je Petrović odgovorio: „To je za mene kraj odavno“.

Izvor „Alo!“navodi da policija aktivno traga za ostalim članovima Belivukove bande, kao

Sumnja se da Belivuk primorava zatvorenik­e da šalju poruke njegovim saradnicim­a, koji potom, prateći uputstva vođe, obavljaju poverene prljave zadatke

IZVOR

i za onima koji u njegovo ime prete građanima i ucenjuju ih putem društvenih mreža.

- Dokazi protiv Veljine kriminalne organizaci­je se iz dana u dan prikupljaj­u i uskoro će uslediti hapšenja odgovornih. Policija pod lupom drži sve Belivukove bliske saradnike, a prate se i njihove aktivnosti na društvenim mrežama naglašava naš izvor.

 ??  ??
 ?? FOTO: MARKO METLAŠ, NENAD VUJANOVIĆ ?? Na meti: Tamara Đurić i Jelena Krunić
FOTO: MARKO METLAŠ, NENAD VUJANOVIĆ Na meti: Tamara Đurić i Jelena Krunić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rade Petrović
Rade Petrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia