Alo!

Duhovnik me sprema za susret sa sinovima!

„On mi pomaže i čini me jačom jer sve ovo već predugo traje. Navikla sam da se nosim s teškim situacijam­a u životu. Jedino što mi je sada ostalo je vera u boga da će se ova situacija rešiti u moju korist“, rekla je pevačica

- NEDELJKO KIŠ

Porodična drama pevačice Tanje Savić, koja gotovo godinu dana živi odvojeno od svoje dece, nikako da se završi.

Naime, iako je sud odredio da pevačicin suprug Dušan Jovančević mora da joj vrati sinove, koje je na prevaru odveo u Australiju, Tanja još uvek ne zna kada će moći da ode po svoju decu, tim pre što to ne zavisi od nje.

U razgovoru za „Alo!“Savićeva je istakla da se istovremen­o raduje, ali i strepi od susreta sa decom jer se plaši da će njen bivši suprug uraditi sve kako bi je trajno odvojio od sinova. Osim toga, Tanja je otkrila i da jedinu utehu u teškom vremenu pronalazi u veri u boga i nadi da će vrlo brzo videti svoje dečake.

- Mnogo faktora me trenutno sprečava da odem u Australiju, a ovo sve već ionako predugo traje. Sada sve zavisi od letova budući da mnoge avio-kompanije još nisu otvorile let za Australiju. Najvažnije je da je doneta sudska presuda, a ja moram da se tamo pojavim jer postoji problem druge prirode. Moram da vidim decu jer postoji mogućnost da ih je Dušan preokrenuo protiv mene. Ne znam šta će me sve tamo sačekati kada odem, ali uz božju pomoć, nadam se najboljem - rekla je Tanja za „Alo!“, a potom je dodala da u ovim situacijam­a jedinu snagu pronalazi u veri.

- Navikla sam da se nosim sa teškim stvarima, ali se iskreno nadam da će pravda biti zadovoljen­a. Da je lako, nije, ali ja imam svog duhovnika koji mi pomaže i čini me jačom, jer ono što mi je ostalo trenutno je vera u boga da će se ova situacija rešiti u moju korist - ispričala je Tanja ekskluzivn­o za „Alo!“.

Podsetimo, porodična drama Tanje Savić dogodila se pre skoro godinu dana kada je njen suprug Dušan odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, a potom je odbijao da ih vrati. U jednom periodu, Dušan je čak i zabranio deci da se čuju s Tanjom, nakon čega je Savićeva prijavila supruga australijs­koj policiji i Centru za socijalni rad.

„Plašim se da je aušan okrenuo Maksima i Đorđa protiv mene“

 ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ FOTO: ATA IMAGES ??
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ FOTO: ATA IMAGES
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia