Alo!

Sve će uskoro biti jasno!

„Građani će moći da vide ko se ponašao pravno, a ko protivprav­no. Ja sam za to da nadležni organi rade svoj posao. Neka građani sami ocene u danima i nedeljama pred nama“, rekao je šef države

- E. A.

Neka građani sami ocene u danima i nedeljama pred nama ALEKSANDAR VUČIĆ, predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je u četvrtak radove na autoputu Miloš Veliki, na deonici Preljina-požega i tom prilikom se osvrnuo na aferu prisluškiv­anja zbog pisanja pojedinih medija da ministar Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović nisu zgrešili ništa.

Istakao je da će narednih dana građani Srbije imati mogućnost da vide ko se ponašao pravno, a ko protivprav­no.

- Isti ti mediji su branili i Belivuka

i mnoge druge govoreći da nema dokaza. Gledaćete i videćete uskoro sve i sve će biti jasno. Ja sam za to da nadležni organi rade svoj posao.

Sve ostalo će ljudi moći sami da vide. Neka građani sami ocene u danima i nedeljama pred nama - rekao je Vučić. On se osvrnuo i na nezaobilaz­nu temu Kosova. Kako je istakao, ne vidi kako bi priznanje Kosova dovelo do stabilizac­ije u regionu i prosperite­ta Zapadnog Balkana kako tvrde zapadni zvaničnici.

- Ako neko misli da će se stabilnost

Zapadnog Balkana graditi tako da Srbi budu poniženi, to neće biti moguće. To je moj odgovor na tu temu koji će uvek ostati isti - rekao je Vučić.

Govoreći o najavama da će biti formirane baze Kosovskih bezbednosn­ih snaga (KBS) u Južnoj Mitrovici i da će učestovati u vojnoj NATO vežbi, predsednik Vučić ističe da to nije ni prvi ni poslednji pokušaj

albanske strane da pokaže kako su oni ti koji mogu da čine šta hoće bez previše odgovornos­ti. - Verujem da će se sačuvati mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji. Ako bude postojala ozbiljnija opasnost ili ugroženost za srpski narod zbog tih bezbednosn­ih snaga i vojne vežbe... Ne moram da nastavim. Znaju Srbi sa Kosova i Metohije sve - poručio je on.

 ??  ?? Srbija se gradi na svakom koraku: Predsednik Vučić obilazi radove
Srbija se gradi na svakom koraku: Predsednik Vučić obilazi radove
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia