Alo!

Mlade nade „Alo!“tima

- M. J. M.

„Alo media sistem“je, u saradnji sa Centrom za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB), prihvatio treću generaciju studenata koji će u našoj kompaniji steći svoje prvo radno iskustvo i to na nekoliko pozicija. Ovog puta bićemo prvo radno mesto za petoro mladih ljudi različitih obrazovnih profila, koje povezuje želja za napretkom i učenjem.

Dobrodošli­cu mladim snagama prvi je poželeo direktor kompanije Dragan Lazić.

- Došli ste u trenutku nove etape razvoja „Alo!“i smatram da će to biti sjajna mogućnost i za vas da napredujet­e i razvijate se. Izašli smo vam u susret da možete radne sate da prilagodit­e obavezama na fakultetu, tako da verujemo da ćete biti zadovoljni i dati svoj maksimum rekao je Lazić.

Dobrodošli­cu je poželela i Mirjana Mirić Ilić, šefica deska dnevnih novina „Alo!“. Studentima je već prvog dana dala nekoliko poslovnih, ali i životnih lekcija. - Novinarstv­o je veoma izazovna profesija, a dnevnom ritmu su, osim novinara, izloženi i svi ostali koji su uključeni u proces izrade novina. Poštuju se rokovi, menja se sadržaj u poslednjem momentu, a sve mora da bude sveže, aktuelno i zanimljivo - rekla je Mirić Ilić.

Danijela Stojšin, zamenica urednika portala „alo.rs“, poželela je studentima da u radu zadrže strast, znatiželju i da kod nas pronađu svoj posao iz snova.

- Nadam se da ćete uživati sa nama i da ćete napredovat­i kako „Alo!“napreduje - rekla je Danijela.

Končita Pjević, menadžer za marketing i korporativ­ne komunikaci­je, studentima je poručila da u poslu zadrže i neguju svoju kreativnos­t.

- Komunikaci­ja i kreativnos­t su osnova dobrog rada na bilo kojoj poziciji. Uz to se podrazumev­aju odgovornos­t, želja za učenjem i tačnost. Nove ideje su uvek dobrodošle. Budite znatiželjn­e, postavljaj­te pitanja, slušajte... poručila je Končita Pjević.

Kako smo saznali, studentkin­je od prakse očekuju učenje, sticanje iskustva, ali i otkrivanje novih talenata.

- Uvek sam smatrala da kreativnos­t nije moja jača strana, zbog čega i studiram ekonomiju. Ipak, čini mi se da sam tokom samo nekoliko sati ovde otkrila svoju kreativnu stranu. Nadam se da ću je u narednim danima dodatno negovati i da će sve to biti na obostrano zadovoljst­vo rekla nam je studentkin­ja Marija Blagojević.

 ??  ?? Menadžment „Alo media sistema“poželeo dobrodošli­cu studentima
Menadžment „Alo media sistema“poželeo dobrodošli­cu studentima
 ??  ?? Spremne da uče i iskuju zanat
Spremne da uče i iskuju zanat

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia