Alo!

Draga mama, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU!

Zoran je ćerku Janu na Jelenin grob odveo dan ranije, kada je devojčica ostavila poruku majci u obliku lepeze. Juče, na godišnjicu, na groblje je došao sa sinom Urošem

- E. SADIKU

Porodica Marjanović dala je juče pomen pevačici Jeleni Marjanović (33), povodom pete godišnjice ubistva za koje je optužen njen suprug Zoran. Poruka male Jane posebno je privukla pažnju i potresla sve koji su juče posetili Jelenin grob.

Zoran je juče sa sinom Urošem i kumom Verom Vukomanovi­ć oko 10 sati došao na Jelenin grob, dugo ljubio njenu sliku na spomeniku, a potom zapalio sveću za pokoj duše.

Isto su potom to uradili Jelenin posinak Uroš i kuma porodice. Na groblje su doneli tri suze i položili ih preko groba ubijene pevačice, a onda nemo stajali zagledani u njega.

Kako saznajemo malu Janu, ćerku Jelene i Zorana, otac je dan ranije doveo da poseti majčin grob. Koliko Jelena nedostaje detetu i koliko je ćerka voli, svedoči i njena poruka koju je napravila u obliku lepeze.

- Draga mama, volim te najviše na svetu i želim ti srećan 8. mart - napisala je mala Jana na čestitki, koju je dan ranije na grobu majke ostavila zajedno sa slatkišima i sokom.

Pre porodice Marjanović, Jelenin grob juče oko devet sati posetila je i njena tetka

Ljubica Marković. Ljubica je na grob sestričine došla u pratnji drugarice. Pokušavala je da sakrije koliko joj je teško, ali suze u očima govorile su više od hiljadu reči. Ljubica je položila cveće, a zatim zapalila sveću za Jeleninu dušu. Potom je u tišini posedela malo zapalivši cigaretu sebi, ali i jednu u Jelenino ime.

Podsetimo, na jučerašnji dan, pre tačno pet godina, pevačica „Granda“je došla sa suprugom i ćerkom na nasipu Crvenka u Borči da džogira. Prema Zoranovim rečima, u jednom trenutku je nestala, a njeno beživotno telo pronađeno je dan kasnije u blizini.

U proteklih pet godina o ovom zločinu je izveštavan­o više nego o bilo kom prethodnom, objavljeni su svi detalji nestanka i smrti pevačice. Ipak, i dalje se ne zna pouzdano ko je ubica, čime je pevačica usmrćena, a čak je i motiv brutalne egzekucije ostao misterija.

Posle obimne istrage, Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv njenog supruga Zorana Marjanović­a, koji je proveo u pritvoru 10 meseci. Trenutno se brani sa slobode.

Pre Marjanović­a, Jelenin grob je oko devet sati posetila njena tetka Ljubica Marković i položila cveće

 ??  ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA ??
FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia