Alo!

Ronaldova traka PRODATA ZA 64.000 EVRA

Skupljeno oko 64.000, ali to je i dalje daleko od potrebnih 2,5 miliona evra

-

Akcija za pomoć bebi Gavrilu Đurđeviću je uspela! Aukcija, koju je preko sajta „limundo“sprovela organizaci­ja „Zajedno za život“, za kapitensku traku Kristijana Ronalda, došla je do neverovatn­ih 7.500.010 dinara koliko je ponudio „Mocartbet“!

- Pratili smo licitaciju do kraja i baš smo srećni što je dostigla cifru od 7.500.010 dinara. Za koliko god da je bila izlicitira­na, bili bismo zadovoljni i zahvalni jer smo svakom uplatom, licitacijo­m, SMS-OM bliži našem cilju - rekla je Gavrilova mama Nevena Đurđević.

Krajnja ponuda došla bukvalno u poslednjoj sekundi, jer je i izvesni Branko, koji je dugo bio lider, silno želeo traku. Sjajna vest jer su neki loši ljudi počeli sa neozbiljni­m ponudama i pokušali da obesmisle lepu akciju. Zbog toga je bezbednosn­i tim „limunda“zaustavio aukciju i obrisao stotine lažnih ponuda. Uveden je i dodatni korak da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za ovaj predmet.

Dugo je Branko ostao najbolji ponuđač nakon što su obrisane sve lažne ponude sa 6.001.148 dinara. Ali nekoliko minuta pre kraja aukcije stigla je ponuda „Mocarta“, koji je za milion podigao cenu. Branko je ispratio, a onda u poslednjoj sekundi poslao 7.500.000 evra, ali je „Mocart“imao spreman odgovor i za deset dinara više dobio traku u foto-finišu.

Aukcija za traku daće značajan doprinos u borbi za lečenje Gavrila Đurđevića jer je ovom akcijom skupljeno oko 64.000 evra, ali to je i dalje daleko od potrebnih 2,5 miliona evra. Gavrilo je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatova­no je da ima retku neuromišić­nu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1).

Podsetimo, Ronaldo je traku bacio na travu nezadovolj­an nepriznati­m golom, a uzeo ju je mladi vatrogasac Đorđe Vukićević, s humanom namerom da je iskoristi za pomoć malom Gavrilu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia