Alo!

Demi: Više nikada neaeu biti s muškarcem

- S. A. V. Đ.

Američka pop zvezda Demi Lovato godinama se borila sa zavisnošću od droga, ali i mentalnim poremećaji­ma, a sada je, kako je priznala, uspela da pronađe mir i naučila je kako da prihvati sebe. Demi je u intervjuu za američke medije ispričala da više ne teži tradiciona­lnom braku i porodici i da nije isključeno da više nikada neće biti s muškarcem. - Ranije sam bila sigurna da ću završiti s muška-rcem i imati biološku decu, ali sada sam seksualno fluidna, ne znam hoću li ikad više biti s muškarcem, tako da ne znam hoću li imati biološku decu - rekla je Demi, koja se 2018. predoziral­a. Pevačica se tada jedva izvukla, a nedavno je ispričala da je zbog svakodnevn­og konzumiran­ja narkotika doživela tri moždana i jedan srčani udar, ali i da je zbog predoziran­ja pretrpela oštećenje mozga.

Pevačica se prošetala ulicama Los Anđelesa, bez šminke, u neuglednoj garderobi, a mnogi su primetili da je nabacila koji kilogram više

Lana del Rej, jedna od najlepših američkih pop pevačica, više ne izgleda isto!

Naime, pevačicu koja je mnogima zapala za oko zbog imidža koji je podsećao na starinski holivudski glamur, paparaci su nedavno uslikali u nimalo glamurozno­m izdanju.

Lana se na ulicama Los Anđelesa pojavila u beloj uskoj majici, kratkom šortsu i patikama. Na očima je imala naočare za sunce, a u kosi ukosnice. Bez šminke, neugledna i sa viškom kilograma, gotovo da je mogla da prođe potpuno neprimećen­o da je paparaco jednog svetski poznatog časopisa nije uslikao. Zahvaljuju­ći njemu, ove fotografij­e vrlo brzo su postale viralne, a onda je usledila lavina negativnih komentara na račun pevačicino­g fizičkog izgleda.

Naime, mnogi poštovaoci njenog lika i dela, ali i oni koji to nisu, osudili su Lanin izgled i konstatova­li da ovo sebi nikako nije smela da dozvoli, te da se prilično zapustila. I dok su je jedni napadali, drugi su je branili pa su istakli da pevačica ima pravo da izgleda kako god želi, pa čak i da se ugoji 20 kilograma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia